Avui us portem una recepta, els ingredients de la qual fan que sigui molt complerta a nivell nutritiu.
INGREDIENTS (per a 4 persones):
– 400 gr. de tallarines
– 150 gr. de bacon
– 200 gr. de bolets dels que més us agradin (jo he fet servir uns camagrocs secs que vam collir a la tardor).
– Un grapat de nous pelades
– 150 gr. de crema de llet
– ½ ceba dolça
– 4 rovells d’ou
– Oli i sal
– Formatge parmesà en peça
ELABORACIÓ:
– Comencem posant a bullir una cassola amb força aigua i esperem que arrenqui el bull.
– A continuació, tallem la ceba en trossos petits i l’escalfem en una cassola amb una mica d’oli i sal perquè suï i vigilant que no es cremi.
– Quan la ceba comenci a enrossir, hi afegim els bolets prèviament tallats.
– Tot seguit, tallem el bacon en tires fines i les afegim a la ceba i els bolets fins que es comencin a daurar; hi afegim la nata, remenem una mica i reservem.
– Quan l’aigua hagi arrencat el bull, hi tirem les tallarines i deixem coure el temps que ens indiqui el fabricant.
– Quan ja estigui, les colem i les afegim als ingredients que hem reservat abans.
– A l’hora de servir, hi afegim les nous, el rovell d’ou cru i el parmesà, que ratllarem al moment.