Tallarines amb camagrocs, bacon i nous

0
294

Avui us portem una recepta, els ingredients de la qual fan que sigui molt complerta a nivell nutritiu.

 INGREDIENTS (per a 4 persones):

– 400 gr. de tallarines

– 150 gr. de bacon

– 200 gr. de bolets dels que més us agradin (jo he fet servir uns camagrocs secs que vam collir a la tardor).

– Un grapat de nous pelades

– 150 gr. de crema de llet

– ½ ceba dolça

– 4 rovells d’ou

– Oli i sal

– Formatge parmesà en peça

ELABORACIÓ:

– Comencem posant a bullir una cassola amb força aigua i esperem que arrenqui el bull.

– A continuació, tallem la ceba en trossos petits i l’escalfem en una cassola amb una mica d’oli i sal perquè suï i vigilant que no es cremi.

– Quan la ceba comenci a enrossir, hi afegim els bolets prèviament tallats.

– Tot seguit, tallem el bacon en tires fines i les afegim a la ceba i els bolets fins que es comencin a daurar; hi afegim la nata, remenem una mica i reservem.

– Quan l’aigua hagi arrencat el bull, hi tirem les tallarines i deixem coure el temps que ens indiqui el fabricant.

– Quan ja estigui, les colem i les afegim als ingredients que hem reservat abans.

– A l’hora de servir, hi afegim les nous, el rovell d’ou cru i el parmesà, que ratllarem al moment.

                

Article anteriorÉs Montoro un mentider compulsiu?
Article següentPrograma d’ocupació per a majors de 40 anys
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.