Tallarines amb camagrocs, bacon i nous

0
161

Avui us portem una recepta, els ingredients de la qual fan que sigui molt complerta a nivell nutritiu.

 INGREDIENTS (per a 4 persones):

– 400 gr. de tallarines

– 150 gr. de bacon

– 200 gr. de bolets dels que més us agradin (jo he fet servir uns camagrocs secs que vam collir a la tardor).

– Un grapat de nous pelades

– 150 gr. de crema de llet

– ½ ceba dolça

– 4 rovells d’ou

– Oli i sal

– Formatge parmesà en peça

ELABORACIÓ:

– Comencem posant a bullir una cassola amb força aigua i esperem que arrenqui el bull.

– A continuació, tallem la ceba en trossos petits i l’escalfem en una cassola amb una mica d’oli i sal perquè suï i vigilant que no es cremi.

– Quan la ceba comenci a enrossir, hi afegim els bolets prèviament tallats.

– Tot seguit, tallem el bacon en tires fines i les afegim a la ceba i els bolets fins que es comencin a daurar; hi afegim la nata, remenem una mica i reservem.

– Quan l’aigua hagi arrencat el bull, hi tirem les tallarines i deixem coure el temps que ens indiqui el fabricant.

– Quan ja estigui, les colem i les afegim als ingredients que hem reservat abans.

– A l’hora de servir, hi afegim les nous, el rovell d’ou cru i el parmesà, que ratllarem al moment.

                

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.