Neix el Casal Republicà Can Xic Corder

0
thumb Cartell14AbrilCasal

La Garriga comptarà amb un nou espai de debat polític. El Casal Republicà Can Xic Corder comença la seva activitat el proper dijous 14 d’abril amb l’acte inaugural encapçalat per Anna Simó, vicepresidenta del Parlament de Catalunya. La inauguració començarà a les 19.30h al número 5 del carrer de Can Xic Corder.

El que ha estat fins ara el local electoral d’Acord+ERC de la Garriga esdevé així un espai “obert a tot el poble” amb l’ànim de generar debats i activitat “més enllà de la dinàmica d’un partit concret”, segons declara Jordi Filbà, president de la secció local d’ERC la Garriga.

L’espai republicà, amb una capacitat per a reunions i actes per a una quarentena de persones, vol ser un referent en els debats sobre les qüestions relacionades amb la Garriga i també de caràcter nacional. Els seus impulsors volen convertir el casal en un centre de discussió i recollida d’idees al llarg del procés constituent de la República Catalana, principal objectiu de la present legislatura pel Parlament de Catalunya. Així mateix, es convidaran personatlitats de la política i de les institucions amb l’ànim d’intercanviar impressions sobre l’acció de govern i els reptes estratègics del país. 

El cafè dels republicans

Les assemblees d’Acord Independentista per la Garriga i de la secció local d’ERC van triar el nom de Can Xic Corder amb l’ànim de recuperar el nom de l’antic cafè que hi havia a la cantonada de l’inici del mateix carrer. Es té memòria que era el punt de trobada i de debat dels republicans garriguencs, i “volem mantenir aquest esperit de conversa i de lloc de referència”.

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) de la Garriga tindran un paper important en la dinamització del nou espai republicà.  

Article anteriorEl Duatló familiar de les Tortugues es consolida
Article següentÉs Montoro un mentider compulsiu?

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.