Torrades de Santa Teresa

0
169

Ara que estem en temps de quaresma i és típic menjar dolços com els bunyols, hem volgut preparar unes torradetes de Santa Teresa que, tot i que potser no son tan típiques com els bunyols, val la pena fer-les ja que és molt fàcil i el resultat és deliciós.

INGREDIENTS

– 1 barra de pa del dia anterior (millor si és de Viena).

– 250 ml de llet.

– 250 ml de nata 35% MG.

– 125 g de sucre.

– 1 pell de llimona sense la part blanca.

– 1 canó de canyella.

– 1 ou.

– Oli suau de gira-sol.

– Per acompanyar, unes maduixes macerades amb sucre i unes gotes de vinagre de Mòdena.

ELABORACIÓ

– Per començar, posem en una casserola la llet, la nata, el sucre, la pell de llimona i la canyella. Quan comenci a bullir, ho retirem del foc, ho tapem amb un film transparent, deixem que faci infusió durant 15 minuts i ho deixem refredar.

– A continuació, tallem el pa en llesques al biaix a la mida que desitgem.

– Les col·loquem en una safata de manera que no estiguin molt juntes i tirem per sobre la llet amb la nata infusionada.

– Esperem fins que el pa hagi absorbit tota la llet i a continuació passem cada llesca per ou batut.

– En una paella amb oli calent, hi fregim les llesques de pa fins que agafin una mica de color.

– Per últim, ho retirem i les posem sobre paper de cuina perquè absorbeixin l’excedent d’oli.

– Si volem, podem tirar per sobre una mica de sucre i canyella en pols.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.