C’s la Garriga obre als garriguencs el seu Despatx Ciutadà a l’Ajuntament

0
Ciutadans LG_logo

Ciutadans (C’s) la Garriga obre a partir d’avui i cada dimarts, de 19 a 20 hores, el seu Despatx Ciutadà situat a la tercera planta de l’edifici de l’Ajuntament. La intenció és tenir un nou punt de contacte directe, a banda de les xarxes socials, entre el seu regidor, Ángel Guillén, i els garriguencs. Un espai on aquests puguin fer-li arribar les seves propostes, inquietuds, problemes… i, des de la feina del seu regidor, buscar les solucions més adients.

Pel portaveu municipal de C’s i regidor a l’Ajuntament, Ángel Guillén, “els despatxos dels què disposem els Grups Municipals dintre de l’Ajuntament estan infrautilitzats i nosaltres, després d’aconduir-lo una mica, hem vist oportú d’obrir les seves portes com a complement del fil directe que tenim amb la ciutadania a les xarxes socials i a on, òbviament, no hi és tothom. Així doncs, ara disposem d’un punt de trobada fix amb els garriguencs i garriguenques”.

Segons el regidor Guillén, “hem demostrat en el que portem de legislatura que som una oposició constructiva que portava un programa assenyat i que, des d’aquesta posició, hem aconseguit que l’equip de govern ens aprovi  propostes que hem presentat en plenaris i comissions, a la vegada que, com hem vist, s’han dut a terme accions que només nosaltres portàvem en el nostre programa electoral, com ara l’adquisició dels desfibril·ladors als pavellons esportius o que es faci un parc vora l’escola Puiggraciós. Tot això, fruit de demandes recollides a les trobades que teníem amb els garriguencs a les nostres carpes informatives o a d’altres petits actes”. 

Aprofitant tot aquest bagatge, des de C’s pretenen, en paraules del propi Guillén, “continuar amb aquesta política municipal de proximitat, incentivant la participació en el seu disseny, sent la veu a l’Ajuntament d’aquells garriguencs que ens ho sol·licitin. Ells són els nostres caps que ens han escollit, i què menys que intentar rendir comptes i ajudar-los en el que necessitin”.

Article anterior#SOSMalhivern, nou impuls ciutadà per aturar el berenador de l’Artigassa
Article següentEl diari “La Razón”
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.