Canelons d’alvocats farcits de llagostins

0
137

Avui us proposem un plat molt fàcil, que es pot fer sense dedicar-hi gaire temps, però amb un resultat espectacular, tant estètic com de gust.

INGREDIENTS (6 canelons):

– 2 alvocats madurs.

–  12 llagostins cuits.

–  6 tomàquets xerry.

– Maionesa ( la quantitat que considereu per tal de que quedi tot lligat).

– Film plàstic.

– Barreja de brots.

ELABORACIÓ

– Per fer el farcit, pelem els llagostins i els tomàquets i els tallem en bocins ben petits. Afegim maionesa i reservem.

– Pelem els  alvocats i, amb un pelador de patates, anem fent tires llargues que disposem  sobreposades sobre un film.

– Una vegada tenim la mida desitjada del caneló posem a sobre de cada caneló el farcit que tenim reservat i, amb cura, anem tancant amb l’ajuda del film.

– Emplatem i acompanyen d’uns brots d’amanida variada.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.