Canelons d’alvocats farcits de llagostins

0
226

Avui us proposem un plat molt fàcil, que es pot fer sense dedicar-hi gaire temps, però amb un resultat espectacular, tant estètic com de gust.

INGREDIENTS (6 canelons):

– 2 alvocats madurs.

–  12 llagostins cuits.

–  6 tomàquets xerry.

– Maionesa ( la quantitat que considereu per tal de que quedi tot lligat).

– Film plàstic.

– Barreja de brots.

ELABORACIÓ

– Per fer el farcit, pelem els llagostins i els tomàquets i els tallem en bocins ben petits. Afegim maionesa i reservem.

– Pelem els  alvocats i, amb un pelador de patates, anem fent tires llargues que disposem  sobreposades sobre un film.

– Una vegada tenim la mida desitjada del caneló posem a sobre de cada caneló el farcit que tenim reservat i, amb cura, anem tancant amb l’ajuda del film.

– Emplatem i acompanyen d’uns brots d’amanida variada.

Article anteriorCarta oberta a Garcia Margallo
Article següentTroben una plantació amb 867 plantes de marihuana a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.