La idea d’Europa, al Teatre de la Garriga

0
thumb la idea deuropa

El Teatre de la Garriga El Patronat a acollirà, el proper dissabte 12 de març, l’espectacle La idea d’Europa, un monòleg sobre la història de la nostra civilitzacióamb quèl’actor Òscar Intente ha construït a partir d’una conferència de l’humanista George Steiner.

Aquesta obra, que ja ha passat per la Sala Beckett, gaudeix d’una bona crítica i reflexiona sobrereflexiona sobre el llegat històric i cultural del continent, que és “un lloc de progrés i civilització́, però també de grans intoleràncies religioses i capacitat destructiva”.

Aquest espectacle anirà acompanyat de dues activitats paral·leles: un taller gratuïẗt per a nens i nenes de 4 a 10 anys durant l’obra (informació a info@teatrelagarriga.cat) i un col·loqui amb el filòsof Àngel Castiñeira i l’exeurodiputat Salvador Jové, al Cafè del Teatre.

Article anteriorLa No independència… és dependència (107)
Article següentCarta oberta a Garcia Margallo
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.