La idea d’Europa, al Teatre de la Garriga

0
144

El Teatre de la Garriga El Patronat a acollirà, el proper dissabte 12 de març, l’espectacle La idea d’Europa, un monòleg sobre la història de la nostra civilitzacióamb quèl’actor Òscar Intente ha construït a partir d’una conferència de l’humanista George Steiner.

Aquesta obra, que ja ha passat per la Sala Beckett, gaudeix d’una bona crítica i reflexiona sobrereflexiona sobre el llegat històric i cultural del continent, que és “un lloc de progrés i civilització́, però també de grans intoleràncies religioses i capacitat destructiva”.

Aquest espectacle anirà acompanyat de dues activitats paral·leles: un taller gratuïẗt per a nens i nenes de 4 a 10 anys durant l’obra (informació a info@teatrelagarriga.cat) i un col·loqui amb el filòsof Àngel Castiñeira i l’exeurodiputat Salvador Jové, al Cafè del Teatre.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.