2a Passejada Calidoscòpica

0
142

Artistes garriguencs, i autors de la “Guia Calidoscòpica de la Garriga”, us proposen una visió diferent de la Garriga i d’alguns dels seus espais més significatius, a través del seu particular calidoscopi fet per fotografies, pintures i textos. Juntament amb el Centre Excursionista Garriguenc, els autors us acompanyaran per fer la descoberta de racons molt i poc coneguts, llegiran textos i us explicaran moltes anècdotes. La passejada començarà a la Sínia, passarem pel cementiri de la Doma -ui! quina por!- i, seguint el curs del riu, farem diverses parades per comentar els textos i les imatges que recull la guia fins arribar a Can Palau, de camí al Figaró. Als Pinetons recuperarem forces amb un bon esmorzar de pa amb tomàquet i botifarra.

Tot plegat per només 5€. A més, amb la compra de la “Guia Calidoscòpica de la Garriga”, que us signaran gustosament els autors,  tindreu la visita i l’esmorzar inclosos.

Preguem que us inscriviu prèviament, ja que les places seran limitades, al Facebook Guia calidoscòpica de la Garriga o al telèfon 93 871 88 61.

Lloc i hora de trobada:

Arc de la porta de la Sínia (Ctra. Nova davant Can Luna) a les 9:00 h.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.