Final de setmana fred i més inestable a la Garriga

0
thumb Marti Oliveras 01

La setmana que hem iniciat fa un parell de dies està essent força estable en conjunt, si bé de cara a finals de setmana sembla que això podria canviar una mica amb l’arribada d’un nou embossament d’aire fred en alçada que propiciaria un augment dels núvols, ruixats i un descens força notable de les temperatures.

En principi, tot fa pensar en un final de setmana més dinàmic, canviant, primaveral. En funció del lloc on ens trobem tindrem un tipus de temps o un altre. La variabilitat, per tant, estarà a l’ordre del dia i els ruixats irregulars podran aparèixer en qualsevol punt del país, més provables a la meitat nord i durant les tardes del cap de setmana.

Amb tot, les temperatures recularan respecte aquest inci de setmana i tornarem a situar les màximes clarament per sota dels 15ºC.

Veurem de quina manera ens acaben afectant aquests ruixats del final de setmana que, de presentar-se, serien en forma de neu en cotes relativament baixes a la nostra zona, a l’entorn dels 800 o 1000 m tan sols.

Seguirem la situació de ben a prop i informarem properament.

Bona setmana, salut i méteo!

 

Article anteriorL’Olímpic La Garriga dóna la sorpresa al camp del líder
Article següentLa situació política a Espanya
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.