David Bassa i Santi Faro, veïns de la Garriga, amb noves responsabilitats a la CCMA

0
207

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha renovat recentment les seves àrees de direcció amb nous nomenaments.

En aquest sentit, el veí de la Garriga i fins ara responsable de la informació política de El matí de Catalunya Ràdio, assumirà el càrrec de director dels Serveis Informatius de TV3. Bassa, president del Grup de Periodistes Ramon Barnils, compta amb una gran experiència en programes informatius de referència del canal català i és autor de diversos llibres, entre els que destaca l’editar per l’editorial garriguenca Malhivern, titulat L’independentisme armat a la Catalunya recent.

Al seu torn, el també veí de la Garriga, Santi Faro, fins ara cap d’edició de l’Info K i de l’Informatiu Súper 3, i amb una àmplia trajectòria com a periodista esportiu, serà el nou director de Continguts del grup d’emissores, substituint Jordi Català en aquesta nova àrea.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.