Les Lleis de desconnexió

0
ANC LG_logo_web

El 23 de febrer, el Govern va enviar al Parlament el Projecte de Llei d’obligacions i contractes, que completarà el Codi Civil Català iniciat l’any 2002 (Llei 29/2002), amb el llibre sisè. Un cop aprovat, Catalunya tindrà un Codi Civil que donarà solució a tots els dubtes i litigis que la ciutadania pot tenir quant a persona i família, persones jurídiques, successions i drets reals.

Al mateix temps, el Parlament debatrà les tres Lleis de desconnexió, que són les següents:

1- Llei integral de protecció social catalana, pel que fa la a Seguretat Social, i que ha d’ordenar no tan sols la transició cap una Seguretat Social Catalana, sinó també la creació dels organismes i institucions pertinents per fer-la operativa.

2- Llei de l’administració tributària catalana, pel que fa a la Hisenda pròpia, amb tota la complexitat de la recaptació tributària i l’accés a les bases de dades existents, per tal d’evitar una transició lenta que deixi esquerdes que puguin propiciar fraus.

3- Llei de règim jurídic català per la transitorietat. Bàsicament, el que dirà aquesta llei és que, per a aquelles situacions de tota mena no regulades per Lleis específiques d’àmbit català, s’acceptarà el redactat de les Lleis espanyoles.

Des de l’ANC local s’actuarà per explicar i fer pública l’activitat del Parlament pel que fa el debat d’aquestes lleis.

Dissabte 5 serem a la Plaça de Can Dachs en una acció de captació de simpatitzants i nous socis. Si us hi voleu acostar, ens agradarà conèixer la vostra opinió.

Salut i Independència

Assemblea Territorial de l’ANC a La Garriga

Article anteriorFets de Vitòria, 40 anys emmudint les veus de la memòria
Article següentDia de les Dones, també a la Garriga
Treballar unint forces per arribar a tenir una Catalunya independent. La delegació garriguenca treballa per ampliar i arribar al màxim número de garriguencs, sumant l’esforç i la feina de tothom per a caminar cap a la independència de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.