Les Lleis de desconnexió

0
161

El 23 de febrer, el Govern va enviar al Parlament el Projecte de Llei d’obligacions i contractes, que completarà el Codi Civil Català iniciat l’any 2002 (Llei 29/2002), amb el llibre sisè. Un cop aprovat, Catalunya tindrà un Codi Civil que donarà solució a tots els dubtes i litigis que la ciutadania pot tenir quant a persona i família, persones jurídiques, successions i drets reals.

Al mateix temps, el Parlament debatrà les tres Lleis de desconnexió, que són les següents:

1- Llei integral de protecció social catalana, pel que fa la a Seguretat Social, i que ha d’ordenar no tan sols la transició cap una Seguretat Social Catalana, sinó també la creació dels organismes i institucions pertinents per fer-la operativa.

2- Llei de l’administració tributària catalana, pel que fa a la Hisenda pròpia, amb tota la complexitat de la recaptació tributària i l’accés a les bases de dades existents, per tal d’evitar una transició lenta que deixi esquerdes que puguin propiciar fraus.

3- Llei de règim jurídic català per la transitorietat. Bàsicament, el que dirà aquesta llei és que, per a aquelles situacions de tota mena no regulades per Lleis específiques d’àmbit català, s’acceptarà el redactat de les Lleis espanyoles.

Des de l’ANC local s’actuarà per explicar i fer pública l’activitat del Parlament pel que fa el debat d’aquestes lleis.

Dissabte 5 serem a la Plaça de Can Dachs en una acció de captació de simpatitzants i nous socis. Si us hi voleu acostar, ens agradarà conèixer la vostra opinió.

Salut i Independència

Assemblea Territorial de l’ANC a La Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.