L’Olímpic La Garriga dóna la sorpresa al camp del líder

0
olimpic2015

L’Olímpic La Garriga segueix imparable i aquest diumenge va sumar la quarta victòria consecutiva al camp del Roda de Ter, líder destacat de la categoria. Una victòria de mèrit dels de Toni Cruz que han sigut el primer equip aquesta temporada en endur-se els tres punts del municipal osonenc, en un partit molt seriós i en el qual el seu joc de toc va tenir recompensa.

L’Olímpic assalta el camp del líder (Roda de Ter 0 – Olímpic La Garriga 1)

El conjunt garriguenc va fer una autèntica demostració de força i actitud al camp del líder, on els osonencs estaven imbatuts i només havien cedit 4 punts en tota la temporada. Els de Toni Cruz van fer un partit molt complet, desplegant el seu joc de toc i trenant bones jugades. Al minut 41, en una d’aquestes combinacions, va arribar l’únic gol del partit: l’esfèric va arribar a l’extrem dret, Xavi Roca, que va fer una centrada que David Aliè va rematar ajustada al pal.

A la represa, el Roda va sortir intens i va estirar més les línies per capgirar el marcador, però gràcies al bon treball defensiu i, sobretot, a dues aturades providencials de Gerard Mascaró, els osonencs no van poder empatar. A les acaballes del partit, quan el conjunt local estava bolcat a l’atac, l’Olímpic hagués pogut ampliar l’avantatge amb dues ocasions clares de Josep Negre: una vaselina que va sortir desviada arran de pal i una passada de la mort que va enviar al travesser.

Tres punts més per l’Olímpic, doncs, que ha sumat 13 dels últims 15 en joc, uns números que li han permès pujar fins a la setena posició de la taula.

Notícia original a La Jornada del Vallès.cat

Article anteriorDia de les Dones, també a la Garriga
Article següentFinal de setmana fred i més inestable a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.