Dia de les Dones, també a la Garriga

0
Dia Dones_2016

Durant tot el mes de març, la Garriga commemorà el Dia Internacional de les Dones (8 de març) amb diverses activitats sensibilització per seguir avançant cap a una societat més justa i lliure de discriminacions per raó de gènere.

Per començar, el 4 de març a les 20 hores s’inaugurarà la VI Mostra Col·lectiva d’Art, on una vintena d’artistes del poble han dedicat al seva obra als feminismes, a través de diverses disciplines. L’exposició es podrà visitar fins al 31 de març a la Torre del Fanal.

L’endemà, 5 de març, alumnes de l’escola de Dansa Disset ballaran a la plaça de Can Dachs; i a les 12 hores a la Biblioteca hi tindrà lloc la sessió de contecontes infantil Olívia, la nena viatgera.

Xerrades diverses

Una altra de les activitats programades tindrà lloc el 10 de març a les 20 hores, també a la Biblioteca, on la periodista Berta Florés oferirà la xerrada “Dona i premsa: la mirada (masculina) dels mitjans”. Altres propostes seran les xerrades “Creativitat i atenció plena des de la tècnica Alexander”, a càrrec de la terapeuta Elena Castelar, el dia 11 de març a les 19:30 hores a Can Caspall; i una conferència sobre Feminismes i art a càrrec de la historiadora Fina Bernad, el 18 de març a les 19:30 hores a la Fundació Conxa Sisquella.

Finalment, al Ple municipal del mes de març es llegirà el manifest institucional del Dia Internacional de les Dones.

OAMC

Article anteriorLes Lleis de desconnexió
Article següentL’Olímpic La Garriga dóna la sorpresa al camp del líder
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.