La senyera, la nostra bandera

0
57

Ha començat el debat sobre els símbols nacionals i el primer és el més visible és la bandera.

L’ensenya oficial de la Catalunya independent serà, sense cap mena de dubte, la senyera. L’estelada, amb tota la varietat de colors que s’han fet servir al llarg dels anys, cada una amb el seu significat i història específiques, ha servit per representar el desig d’independència de la ciutadania, de forma unitària i sense provocar cap debat ni discussió relacionades amb les característiques ni amb la història que arrosseguen cada una. L’equació ha sigut fàcil d’explicar i d’entendre: vull la independència de Catalunya i per això exhibeixo una estelada.

Queda camí fins a assolir l’objectiu, però pensem que una manera de ser normals és començar a demostrar-ho, i és per això que en les nostres aparicions públiques anirem canviant els símbols, incrementant la presència de la nostra bandera.

Aprofitem per a informar-vos que el 5 de març serem a la Plaça de Can Dachs, tot el matí, fent campanya de captació de socis i simpatitzants.

Salut i Independència!

ANC. Junta Territorial de La Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada