El garriguenc Gil Carbonés, gran protagonista dels Premis Horseball Catalunya

0
gil horseball_01

La Garriga va tenir un protagonisme destacat en la quarta edició de la Gala dels Premis Horseball Catalunya que es va celebrar, un any més, a la capital de la Garrotxa el passat cap de setmana. I és que Gil Carbonés, que fa dues setmanes va ser homenatjat a l’Ajuntament del poble, va rebre la Pilota de Horseball, màxima distinció a títol individual. Un guardó entregat com a reconeixement per haver estat nombrat millor jugador del món de 2015, haver estat màxim golejador en totes les competicions en les que va participar i obtenir el títol de millor binomi (la combinació de genet i cavall) de la Champions League.

Per la seva banda, ressaltant la representació vallesana de la gala, l’equip d’elit del Club Equitació Esportiva Cardedeu va rebre també la Pilota de Horseball, en aquest cas per haver aconseguit, per quarta vegada i segona consecutiva, el Campionat d’Europa de Clubs de Horseball. Els integrants de l’equip d’elit de l’entitat cardedeuenca, el seu capità Miquel Julià i els jugadors Gil Carbonés, Marià Clavell, Roger Garcia, Albert Grau i Carles Vila, van recollir el guardó de mans de Gerard Figueras, Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

L’acte que va estar presidit per l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, que va voler destacar la complicitat de la ciutat que governa amb el horseball, i és que la capital garrotxina és l’indret de Catalunya on aquest esport és més conegut. L’esdeveniment, a més, també va comptar amb la presència del Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras, que va elogiar tota la feina feta durant aquests anys a la federació i als clubs i va voler agrair als jugadors portar el nom de Catalunya més enllà de les fronteres, i fer-ho, a més, “aconseguint èxits molt importants”.

Notícia original de La Jornada del Vallès.cat

Article anteriorLa No independència… és dependència (105)
Article següentUn pacte contra natura… i contra Catalunya
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.