Tres mocions protagonistes al Ple de febrer 2016

0
145

Avui dimecres, 24 de febrer, hi ha Ple municipal a la Garriga i la CUP, representada per dos regidors, hi assisteix proposant dues mocions i adherint-se a una tercera.

Les mocions que presenta la CUP van en dos sentits: una primera exigint a l’administració local que prediqui amb l’exemple pel que fa a les polítiques d’igualtat dona-home. En aquest sentit, la CUP demana, aprofitant la proximitat del 8 de març, que es desenvolupin polítiques d’igualtat internes a l’Ajuntament de la Garriga. D’aquesta manera, proposa acords del Ple com, per exemple, que es “disseny i aprovi, en el termini de dos anys, un Pla Intern d’Igualtat destinat al personal que treballa a l’Ajuntament, regulat per negociació col·lectiva i inclòs finalment en el conveni col·lectiu de l’Ajuntament”.

La segona moció, que la CUP presenta amb el suport d’Acord+ERC, passa per declarar persona non grata Felipe de Borbón i a tota la Casa Real Espanyola al municipi de la Garriga, amb tot el que això comporta.

Finalment, la Candidatura d’Unitat Popular s’adhereix a la moció presentada per Acord+ERC i Convergents de donar suport a Raúl García i Alfonso Lázaro, del grup “Títeres desde abajo” i de demanar-ne, entre d’altres, l’absolució. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.