Tres mocions protagonistes al Ple de febrer 2016

0
CUP la_Garriga_01

Avui dimecres, 24 de febrer, hi ha Ple municipal a la Garriga i la CUP, representada per dos regidors, hi assisteix proposant dues mocions i adherint-se a una tercera.

Les mocions que presenta la CUP van en dos sentits: una primera exigint a l’administració local que prediqui amb l’exemple pel que fa a les polítiques d’igualtat dona-home. En aquest sentit, la CUP demana, aprofitant la proximitat del 8 de març, que es desenvolupin polítiques d’igualtat internes a l’Ajuntament de la Garriga. D’aquesta manera, proposa acords del Ple com, per exemple, que es “disseny i aprovi, en el termini de dos anys, un Pla Intern d’Igualtat destinat al personal que treballa a l’Ajuntament, regulat per negociació col·lectiva i inclòs finalment en el conveni col·lectiu de l’Ajuntament”.

La segona moció, que la CUP presenta amb el suport d’Acord+ERC, passa per declarar persona non grata Felipe de Borbón i a tota la Casa Real Espanyola al municipi de la Garriga, amb tot el que això comporta.

Finalment, la Candidatura d’Unitat Popular s’adhereix a la moció presentada per Acord+ERC i Convergents de donar suport a Raúl García i Alfonso Lázaro, del grup “Títeres desde abajo” i de demanar-ne, entre d’altres, l’absolució. 

Article anteriorPlum-cake de fruites confitades i nous
Article següentDiumenge vinent, 6a Fira Garrigangues
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.