Pol Espargaró apadrina el jove garriguenc Eric Tomàs, campió d’Espanya de Motocròs

0
eric2

“La meva ajuda és petita, el seu talent enorme”. Així s’expressava Pol Espargaró, pilot de l’equip Monster Yamaha Tech3 de MotoGP, fent referència a l’ajuda econòmica que realitzarà al jove pilot garriguenc de 13 anys, Eric Tomàs, actual campió d’Espanya de motocròs de 85cc i que té moltes opcions de revalidar el títol aquesta temporada. Una ajuda que es traduirà també amb el nom de l’equip de Tomàs, que serà l’equip Team 44 by Polyccio.

Gràcies a l’ajuda del petit dels Espargaró, Eric Tomàs, que demà ja té una prova del Campionat d’Espanya a Sanlúcar de Barrameda, podrà seguir defensant el títol estatal de la modalitat: “És un honor veure com un pilot campió del món ha volgut ajudar-me a continuar el meu somni amb el motocròs, gràcies a això estic més motivat que mai”, apuntava l’Eric que es mostra molt agraït per l’ajuda del corredor de MotoGP: “Tant jo com la meva família no tenim paraules per expressar l’agraïment per l’ajuda del Pol, sense ell no haguéssim pogut continuar competint”, remarcava Tomàs.

“Estic segur que d’aquí uns anys veure’m l’Eric competint amb els millors del món”, afirmava Pol Espargaró, que sap més bé que ningú que competir en el món del motor en categories inferiors és complicat pel tema econòmic: “em va recordar els meus inicis i les persones que ens van ajudar perquè poguéssim complir el nostre somni i sentia que havia d’ajudar a l’Eric”.

Un gest del petit dels Espargaró, que ajudarà al jove garriguenc, fill de David Tomàs, ex pilot que va participar a les categories de 250cc i 500cc de MotoGP, per tal que una de les perles del motocròs català i estatal pugui seguir donant gas a la seva moto i continuar amb una carrera que promet ser molt exitosa.

Notícia original de La Jornada del Vallès.cat

Article anteriorEstirant el fil etimològic del “galliner”
Article següentSetmana variable i poc freda amb possibles pluges el cap de setmana
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.