De la Garriga a Amposta amb l’ANC

0
ANC LG_logo_web

El 7 de febrer van sortir dos autocars des de la Garriga per fer costat a la gent de l’Ebre.

Hi va haver un debat inicial, a nivell del Secretariat Nacional, per valorar si el fet de donar suport a la gent de les terres de l’Ebre en la seva oposició al Plan Hidrológico Nacional, era contrari als interessos de la gent de Ponent, que es concentrava en les comunitats de regants.

La valoració final va ser a favor del concepte ampli de país, per davant d’altres consideracions, i es va acordar participar a la concentració programada pel dia 7 a Amposta.

Des de la Junta Territorial de la Garriga es va obrir un primer autocar que va ser ocupat, majoritàriament, per veïns de la població, però que va cobrir les necessitats d’altres pobles amb menys demanda, com ara Lliçà de Vall, Lliçà de Munt, Mollet i Cardedeu, fins omplir un segon autocar representant, per tant, el Vallès Oriental.

La diada va ser reivindicativa i alhora festiva. Hi havia somriures arreu i Amposta col·lapsada de gent vinguda de tot el país. Uns 2.500 privilegiats vam poder gaudir d’un dinar molt ben organitzat al pavelló Municipal i que va tenir en la paella el plat estrella.

Celebrem l’èxit de la concentració i valorem positivament la voluntat del Secretariat Nacional d’apropar-se a les causes dels conciutadans que treballen a favor d’un futur sostenible.

Dissabte cinc de març serem a la Plaça de Can Dachs, iniciant la captació de nous socis i simpatitzants.

ANC. Junta Territorial de La Garriga

Article anteriorLa No independència… és dependència (104)
Article següentAdrià Puntí presenta el seu darrer treball a la Garriga
Treballar unint forces per arribar a tenir una Catalunya independent. La delegació garriguenca treballa per ampliar i arribar al màxim número de garriguencs, sumant l’esforç i la feina de tothom per a caminar cap a la independència de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.