La Garriga Digital

Adrià Puntí presenta el seu darrer treball a la Garriga

Adria punti_01

La clau de girar el taller és el títol del nou àlbum del cantautor de Salt que es podrà gaudir a la Garriga el proper dissabte 20 de febrer. Serà al Teatre El Patronat, a les 20 h, i anirà acompanyada de la presentació del llibre de poemes i dibuixos Enclusa i un cop de mall (Satélite K, 2015), ja que, música i llibre, són obres que van indefectiblement lligades i són indissolubles, segons insisteix el mateix artista.

Adrià Puntí es va fer un nom destacat en el panorama musical del país durant el boom del rock català dels anys noranta amb el seu inoblidable grup Umpa-Pah, per després passar a cantar en solitari, publicant els àlbums Pepallarga i… (1997), L’hora del pati (1999) i Maria (2003). Després de més de deu anys sense treure nou disc, l’artista torna amb força amb La clau de girar el taller.

Es poden adquirir entrades anticipades al web del Teatre (www.teatrelagarriga.cat) per tan sols 18 euros.

Per altra banda, el mateix Teatre organitza un taller infantil gratuït per a nens i nenes de 4 a 10 anys que tindrà lloc mentre se celebri el concert (més informació i inscripcions a info@teatrelagarriga.cat).

 

Exit mobile version