Adrià Puntí presenta el seu darrer treball a la Garriga

0
Adria punti_01

La clau de girar el taller és el títol del nou àlbum del cantautor de Salt que es podrà gaudir a la Garriga el proper dissabte 20 de febrer. Serà al Teatre El Patronat, a les 20 h, i anirà acompanyada de la presentació del llibre de poemes i dibuixos Enclusa i un cop de mall (Satélite K, 2015), ja que, música i llibre, són obres que van indefectiblement lligades i són indissolubles, segons insisteix el mateix artista.

Adrià Puntí es va fer un nom destacat en el panorama musical del país durant el boom del rock català dels anys noranta amb el seu inoblidable grup Umpa-Pah, per després passar a cantar en solitari, publicant els àlbums Pepallarga i… (1997), L’hora del pati (1999) i Maria (2003). Després de més de deu anys sense treure nou disc, l’artista torna amb força amb La clau de girar el taller.

Es poden adquirir entrades anticipades al web del Teatre (www.teatrelagarriga.cat) per tan sols 18 euros.

Per altra banda, el mateix Teatre organitza un taller infantil gratuït per a nens i nenes de 4 a 10 anys que tindrà lloc mentre se celebri el concert (més informació i inscripcions a info@teatrelagarriga.cat).

 

Article anteriorDe la Garriga a Amposta amb l’ANC
Article següentTorna la calçotada més esperada: la de la CUP la Garriga!
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.