La No independència… és dependència (104)

0
145

Els votants catalans són lliures o súbdits colonitzats? Publicat: “Rivera assegura que “no hi ha ni una sola fissura” amb el PP i el PSOE en la defensa de la unitat d’Espanya. Rajoy i Rivera acorden mantenir la unitat enfront dels secessionistes”. “El PSOE diu que s’abandoni tota esperança de fer un referèndum”. I els 2.300.000 votants del 9-N? I el més de 75% dels catalans que, segons totes les enquestes, volen votar? I els gairebé de dos milions de vots independentistes del 20-D? Del tot ignorats! És propi d’una democràcia real ignorar aquesta realitat? Què guanyen els votants d’aquests partits de cara al present i futur de les seves famílies? Què han de fer els catalans amb dignitat democràtica davant un estat que ignora la democràcia, nega la realitat i actua només com a colonitzador?

Rebutjarà el PSOE els diners dels catalans independentistes? Publicat: “Pedro Sánchez es reunirà amb ERC i DiL”… per dir-los que no vol els seus vots? Renunciarà també a l’aportació econòmica obligatòria que fan aquests independentistes…? Si són gairebé el 50% dels vots, reduirà el dèficit fiscal a la meitat per ser coherent? Què pensar dels qui rebutgen els vots però obliguen a l’espoli i, amb ell, a les retallades en educació, sanitat, dependència social i infraestructures que perjudiquen tothom, inclosos els seus votants a Catalunya? Què justifica votar a partits que castiguen tan clarament?

Té l’estat espanyol resposta suficient pel que mereix Catalunya? Publicat: “Els partits espanyols semblen predisposats a reformar la Constitució. PSOE i Podem, proposen un sistema federal. PP i C’s ho rebutgen”. Es plantegen si un federalisme dissenyat i imposat és el que vol la majoria de la societat catalana? És possible sense PP i C’s? El màxim que pot oferir coincidirà amb el mínim que exigeix i mereix la societat catalana? Renunciaran les autonomies espanyoles un sol euro per beneficiar les famílies catalanes? Els qui voten dependència, quant estan disposats a renunciar del seu benestar, la seva dignitat, la seva identitat, la seva llibertat, la justícia social i a tot el que mereixen pel que generen? Què és el racional i lògic?

Amb qui estan els polítics de CSQP? Publicat: “Hi ha unanimitat en tots els partits espanyols per impedir la secessió de Catalunya”. “Podem ja no posa com a línia vermella el referèndum”. Té veu i grup propi CSQEP al Parlament espanyol? No! Podrà votar sempre i en tot a favor dels seus votants i representats o haurà de sotmetre’s al que dicti Podem? Existeix la més mínima possibilitat de referèndum? Cap! És el que es publica. Què faran? Seguiran depenent de l’estat espanyol o s’alinearan amb els qui aspiren a la independència? De debò creuen que els seus votants i militants viuran amb més justícia social, benestar, democràcia real i llibertat depenent d’Espanya que en una Catalunya independent? Què pensen els seus votants?

Davant aquesta realitat, volem independència o… més i pitjor dependència?

PER LA DIGNITAT – GRUP D’OPINIÓ Bloc Facebook

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.