La No independència… és dependència (104)

0
Per la_Dignitat_Logo

Els votants catalans són lliures o súbdits colonitzats? Publicat: “Rivera assegura que “no hi ha ni una sola fissura” amb el PP i el PSOE en la defensa de la unitat d’Espanya. Rajoy i Rivera acorden mantenir la unitat enfront dels secessionistes”. “El PSOE diu que s’abandoni tota esperança de fer un referèndum”. I els 2.300.000 votants del 9-N? I el més de 75% dels catalans que, segons totes les enquestes, volen votar? I els gairebé de dos milions de vots independentistes del 20-D? Del tot ignorats! És propi d’una democràcia real ignorar aquesta realitat? Què guanyen els votants d’aquests partits de cara al present i futur de les seves famílies? Què han de fer els catalans amb dignitat democràtica davant un estat que ignora la democràcia, nega la realitat i actua només com a colonitzador?

Rebutjarà el PSOE els diners dels catalans independentistes? Publicat: “Pedro Sánchez es reunirà amb ERC i DiL”… per dir-los que no vol els seus vots? Renunciarà també a l’aportació econòmica obligatòria que fan aquests independentistes…? Si són gairebé el 50% dels vots, reduirà el dèficit fiscal a la meitat per ser coherent? Què pensar dels qui rebutgen els vots però obliguen a l’espoli i, amb ell, a les retallades en educació, sanitat, dependència social i infraestructures que perjudiquen tothom, inclosos els seus votants a Catalunya? Què justifica votar a partits que castiguen tan clarament?

Té l’estat espanyol resposta suficient pel que mereix Catalunya? Publicat: “Els partits espanyols semblen predisposats a reformar la Constitució. PSOE i Podem, proposen un sistema federal. PP i C’s ho rebutgen”. Es plantegen si un federalisme dissenyat i imposat és el que vol la majoria de la societat catalana? És possible sense PP i C’s? El màxim que pot oferir coincidirà amb el mínim que exigeix i mereix la societat catalana? Renunciaran les autonomies espanyoles un sol euro per beneficiar les famílies catalanes? Els qui voten dependència, quant estan disposats a renunciar del seu benestar, la seva dignitat, la seva identitat, la seva llibertat, la justícia social i a tot el que mereixen pel que generen? Què és el racional i lògic?

Amb qui estan els polítics de CSQP? Publicat: “Hi ha unanimitat en tots els partits espanyols per impedir la secessió de Catalunya”. “Podem ja no posa com a línia vermella el referèndum”. Té veu i grup propi CSQEP al Parlament espanyol? No! Podrà votar sempre i en tot a favor dels seus votants i representats o haurà de sotmetre’s al que dicti Podem? Existeix la més mínima possibilitat de referèndum? Cap! És el que es publica. Què faran? Seguiran depenent de l’estat espanyol o s’alinearan amb els qui aspiren a la independència? De debò creuen que els seus votants i militants viuran amb més justícia social, benestar, democràcia real i llibertat depenent d’Espanya que en una Catalunya independent? Què pensen els seus votants?

Davant aquesta realitat, volem independència o… més i pitjor dependència?

PER LA DIGNITAT – GRUP D’OPINIÓ Bloc Facebook

Article anteriorLa Garriga incorpora 3 nos desfibril·ladors públics
Article següentDe la Garriga a Amposta amb l’ANC
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.