La Garriga incorpora 3 nos desfibril·ladors públics

0
thumb desfibrillador

Els pavellons de Can Noguera i Can Violí, les dependències de la Policia Local i el Teatre de la Garriga són els quatre equipaments municipals on hi ha instal·lats desfibril·ladors d’ús públic convertint, així, la Garriga en un municipi cardioprotegit.

Segons informa l’Ajuntament, aquests desfibril·ladors (DESA) són externs i semiautomàtics, i serveixen per diagnosticar i tractar les aturades cardiorespiratòries causades per fibril·lació ventricular o per taquicàrdies ventriculars sense pols. Els aparells generen una descàrrega elèctrica que, si s’aplica abans dels deu minuts de l’aturada cardiorespiratòria, pot restablir un ritme cardíac efectiu tant elèctricament com mecànicament.

Malgrat aquests aparells són molt intuïtius, fàcils de fer funcionar i de que no es requereixi cap formació específica per utilitzar-los, paral·lelament a la seva instal·lació personal municipal rebrà formació en el seu ús.

Article anteriorCanelons farcits de pollastre
Article següentLa No independència… és dependència (104)
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.