Gaudí i Goya consecutius per a Lluís Castells, que recorda la Garriga en el seu discurs

0
Lluis Castells_Goya_2016

El realitzador garriguenc Lluís Castells ha sumat dos guardons de prestigi més al seu currículum, amb l’obtenció del premi Gaudí que atorga l’Acadèmia del Cinema Català el passat 31 de gener, i el premi Goya de l’Acadèmia del cinema espanyol el dissabte 6 de febrer, en ambdós casos pels efectes visuals de la pel·lícula “Anacleto: agente secreto”.

Aquest ha estat el segon premi Gaudí que obté Castells després que l’any 2012 també el guanyés per “Eva”, i el tercer Goya, que se suma als dos obtinguts els anys 2008 per “El Orfanato” i el 2012 per, també, el film “Eva”.

La Garriga, sempre present

Castells, que va cursar els seus estudis de primària a l’escola Sant Lluís i, després, a l’intitut Manuel Blancafort de la Garriga, va afegir en el seu discurs –en català- un especial agraïment a la gent del poble.

Article anteriorNi la pluja ni el fred aturen La Mitja
Article següent“Els volats del Taga” i “El ramat trempat” guanyen el concurs de Carnaval
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.