Ni la pluja ni el fred aturen La Mitja

0
125

Milers d’ànimes han desafiat la pluja, el vent i el fred, en la que ha estat la trentena edició de la Mitja Marató Granollers – Les Franqueses – La Garriga, una edició que ha comptat amb el rècord de participació (14.000 persones) d’una prova, La Mitja, referent en el món de l’atletisme.

La cursa ha estat dominada pels atletes kenyans, els quals s’han repartit els tres primers llocs en categoria masculina i el primer en categoria femenina.

Així les coses, en un final d’allò més ajustat, l’atleta Alex Korio s’ha proclamat vencedor amb un temps d’1 hora, 1 minut i 1 segon, seguit per Emmanuel Bor, que ha creuat la línia de meta tres segons més tard. El tercer classificat ha estat Edwing Kisang, amb un temps d’1 hora, 1 minut i 10 segons.

En categoria femenia, la vencedora ha estat Nancy Jepkosgei (1:11:30), seguida d’Olga Kotovska (1:13:35) i de Hasna Bahom (1:17:11).

Un any més ha quedat palès que La Mitja transcendeix allò estrictament esportiu, amb atletes de tots nivells amb objectius ben diversos, i amb una organització que ha comptat amb la implicació de tots tres pobles per on transcorre la cursa i de la seva gent.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.