La No independència… és dependència (102)

0
Per la_Dignitat_Logo

I si tots els integrants de l’ANC i Òmnium es comprometessin? Publicat: “L’ANC ha fet una crida per “posar-se les piles de nou” de cara a eixamplar la base social per la independència”. És que s’han desconnectat les piles? A què es deu? És determinant que aquestes organitzacions es mantinguin i actuïn al marge de pressions ideològiques, partidistes, personalistes? Sens dubte! Què succeirà si els seus integrants, simpatitzants, es mantenen actius i exigeixen als seus dirigents que optimitzin el seu missatge i influència des de la independència i transversalitat? Què passarà si en lloc de “han de fer alguna cosa…” passem a “TOTS hem de seguir fent tot el que estigui al nostre abast per la independència”? Quan depèn de les territorials, sectorials…?

Segur que PSOE i PP no volen res dels independentistes? Publicat: “No volem l’ajuda independentista de cara a formar govern. Neguem qualsevol possibilitat de referèndum i encara més d’independència”. A quant ascendeix el dèficit fiscal acumulat? A quant ascendeixen les inversions aprovades i no executades a Catalunya? A quant els traspassos de recursos que són llei i no han complert? Segur que ja renuncien a l’enorme “ajuda” econòmica que Catalunya independent encara segueix lliurant? Si la meitat de la població és clarament independent (de moment!) reduiran a la meitat el dèficit i duplicaran les seves inversions a Catalunya? Quin benefici obtenen els qui s’abstenen de votar independència o els qui voten dependència?

De què ha servit votar a Catalunya Sí Que Es Pot? Publicat: “Podem ja no posa com a condició el referèndum per a Catalunya”; “Colau proposa un nou front d’esquerres a Catalunya i no es declara ni nacionalista ni independentista”. En què serà la millor oferta per al benestar de tots els catalans pel que generen, la millor justícia social perquè autogestionen tots els seus recursos, la democràcia més real i dependent “només” del parlament català? Hi ha la més mínima possibilitat de deixar de dependre del partit “Podem”, d’integrar al PP i la seva majoria absoluta del Senat, del Constitucional, de la fiscalia espanyola i que el PSOE accepti el referèndum? Cap! Què han guanyat votant aquesta opció tan inútil?

En què milloraria una segona transició a Catalunya? Publicat: “La primera transició es va quedar curta. El poc aconseguit es retalla. La segona transició corre el risc de no néixer”. Es parla de reforma constitucional per donar resposta a les exigències de la societat catalana o per assegurar i mantenir privilegis a costa de la mateixa? S’ha llegit o escoltat alguna proposta per al benestar de les famílies catalanes tenint en compte el que generen? Per poder aplicar la justícia social que Catalunya precisa? Per a una regeneració democràtica autèntica que respecti als catalans? Al contrari! Quin sentit té sostenir a partits que recentralizaran, explotaran econòmicament, ignoraran la voluntat de tants votants catalans i perjudicaran a tots per igual?

Davant aquesta realitat, volem independència o… més i pitjor dependència?

PER LA DIGNITAT – GRUP D’OPINIÓ Bloc Facebook

Article anteriorEl 27-S es va perdre el plebiscit?
Article següentNi la pluja ni el fred aturen La Mitja
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.