La No independència… és dependència (101)

0
Per la_Dignitat_Logo

Són de fiar el PSOE i Podem? Publicat: “PSOE: Mai pactarem amb el populisme”; Podem: “No seré vicepresident d’un govern que presideixi Sánchez”; “El referèndum a Catalunya és una línia vermella”; “No formarem part d’un executiu que no estigui liderat per Iglesias”; “Iglesias proposa ser vicepresident d’un govern presidit per Sánchez”. Tenen els seus principis però també uns altres, quan convé? Qui pot creure i confiar que Podem o Catalunya sí que es pot aconseguiran un referèndum vinculant només per a Catalunya? Què pensen i senten des de la dignitat democràtica els seus votants a Catalunya?

És En Comú Podem la primera representació de Catalunya al Congrés? Publicat: “No hi haurà grup propi al Congrés per a En comú Podem”. Què “pot” fer per Catalunya Podem si ni tan sols “pot” tenir veu pròpia al parlament espanyol? De què servirà el vot a Podem, que quedarà exclusivament en mans del seu líder i partit espanyol? És que potser estan més i millor representats els catalans amb aquesta opció que no pas amb ERC o Democràcia i Llibertat? Aportaran els vots d’En Comú Podem més qualitat democràtica, nivell de vida o justícia social per a tots els catalans, sent dependents del Podem estatal, de l’estat espanyol?

Quines prioritats haurien de defensar tots els representants catalans al Congrés? Després del 20-D se succeeixen declaracions sobre la formació del nou govern espanyol. Quines exigències plantegen els representants catalans? No haurien de negar tots el seu suport, fins i tot als seus propis partits, si no hi ha un compromís de democràcia real mitjançant un referèndum vinculant a Catalunya, assignar d’immediat recursos per a la pobresa de tantes famílies, respectar el Parlament, finançar serveis, justícia social, sanitat, educació, etc.? Qui ho fa? Només Democràcia i Llibertat i ERC. Aleshores… PPC, PSC, En Comú Podem o C’s, a qui afavoreixen i representen realment amb aquest escandalós silenci? Als seus votants aquí… o…? En què els beneficia haver votat a aquests partits?

Quines són les propostes de Ciutadans per a Catalunya? Publicat: “C’s proposa suport a qui negui el referèndum. Arrimadas creu que el govern català posarà en perill l’autogovern”. Què posa en risc aquesta creixent dependència d’Espanya que tant recolza i promou? A qui representa realment C’s? Als interessos dels catalans o als interessos de l’estat espanyol a Catalunya? Què suggereixen les seves declaracions? Quines propostes fa Ciutadans perquè els catalans (els seus propis votants!) optimitzin el seu autogovern, el seu benestar, la democràcia que mereixen…? Per què pot traduir-se C’s com “col·laboracionistes”, segons definició del diccionari?

Davant aquesta realitat, volem independència o… més i pitjor dependència?

PER LA DIGNITAT – GRUP D’OPINIÓ Bloc Facebook

Article anteriorGuiu se suma a Molinero i renunciarà a la seva acta de regidor al Ple d’aquesta tarda
Article següentL’adéu de Duran i Lleida
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.