Jordi Filbà, president d’ERC la Garriga

0
thumb JordiFilba 2016 01gener

L’assemblea d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) de la Garriga ha escollit Jodi Filbà com a president de la secció local. Conegut per la seva intensa trajectòria al capdavant de les JERC garriguenques, Filbà relleva Oriol Ramon després de vuit anys de mandat. 

La renovació de l’executiva republicana afecta també la secretaria d’organització: Daniel Morales pren el relleu de Ferran Pratginestós a la Secretaria d’Organització, i Núria Pardo assumeix les secretaries de Finances i de la Dona. David Ramon repeteix com a secretari d’Imatge i Comunicació i Lluís Marco es manté a l’equip com a secretari de Política Municipal. Júlia Mumany és la portaveu de les JERC. Oriol Ramon, actual president d’ERC de Vallès Oriental, es manté com a vocal, igual que Ferran Pratginestós.  La secció local de la Garriga integra també la militància i vocalies de l’Ametlla del Vallès, a l’espera de la fundació de la secció local del poble veí.

El nou equip té com a principal objectiu l’articulació d’un “espai republicà” a la Garriga i l’Ametlla, amb l’ànim d’ampliar el debat polític i social més enllà de les dinàmiques de partits, en col·laboració amb Acord Independentista per la Garriga. El local del carrer de Can Xic Corder serà el centre d’aquesta nova etapa: “Esdevindrà una eina per a la constitució de la república, en especial un lloc de debat participatiu en el procés constituent”, afirma Filbà. La nova executiva representa, també, el rejoveniment del lideratge republicà a la Garriga: Filbà té 26 anys i Morales, 30. Morales, gallec d’origen, fa sis anys que s’ha establert a Catalunya.

Filbà ha agraït la intensa tasca d’Oriol Ramon al capdavant de la secció local: Ramon “és una persona imprescindible” per a la secció local.  L’actual president comarcal considera que aquests vuit anys la secció local “no ha parat de créixer”, igual que els resultats electorals d’Esquerra i d’Acord per la Garriga en les diferents consultes electorals. Els republicans han estat l’opció més votada a la Garriga als comicis per les corts espanyoles del passat 20 de desembre i al Parlament europeu, alhora que a les municipals van ser la força amb representació que va tenir el creixement més gran. 

ERC la Garriga

Article anteriorProtecció Civil de la Garriga busca voluntaris/es
Article següentDiverses activitats commemoren el 77è aniversari del bombardeig de la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.