El 4t Aplec d’Hivern de la Sardana de la Garriga, el 24 de gener

0
thumb Programa portada

L’Agrupació Sardanista la Garriga celebrarà el proper diumenge 24 de gener la quarta edició d’hivern de la sardana, a partir de dos quarts de cinc de la tarda al pavelló de Can Noguera. Ens acompanyaran les cobles Tres Vents (de la Catalunya Nord) i Jovenívola de Sabadell, que enguany celebra el 40è aniversari i que interpretaran un total de 18 sardanes.

D’entre el repertori d’enguany, cal destacar la sardana ‘Esmuc i Cefedem’ que incorpora a la cobla un Sac de Gemecs, la sardana ‘El meu jo’ que servirà per homenatjar a Jaume Bou, sardanista garriguenc que morí el passat octubre, així com la sardana ‘La Garlanda’, una de les sardanes més antigues del compositor Josep Sancho Marraco, fill il·lustre de la Garriga.

Respecte l’edició anterior, enguany hi haurà una sardana revessa de concurs (una sardana amb enigmes musicals on guanya qui endevina el tiratge de la composició) així com una ‘sardana boja’, que amb la voluntat de divertir el públic, la cobla improvisarà l’ordre de les tirades de curts i llargs. Entre d’altres, també tindrà lloc una sardana de concurs de colles improvisades amb premis per a totes les colles participants, berenar per a tothom, una taula amb manualitats infantils, servei de bar, photocall i venda de productes sardanistes. L’organització espera una participació similar a edicions anteriors superior a les 500 persones.

thumb Programa - Cine contra

 

Més informació:

Agrupació Sardanista de la Garriga.

agrupaciosardanistalagarriga@gmail.com

@sardanesgarriga

Article anteriorIsrael Molinero (ICV-EUiA) deixa la seva tasca de regidor
Article següentMousse de mandarina i mascarpone
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.