Bescuit de torro amb salsa de xocolata negra

0
thumb gelat de torro

Ja s’han acabat les festes de Nadal i Reis i segurament ens han quedat a casa restes de dolços, com són els torrons, i no sabem què fer-ne.

Ja que som del parer que tot és aprofitable, avui us proposem una recepta molt senzilla, ràpida i econòmica. Hem preparat un bescuit de torró gelat amb una deliciosa salsa de xocolata.

Els ingredients són:

– 5 rovells d’ou.

– 100 g. de sucre.

– 25 g. d’aigua.

– 400 g. de nata per muntar (35% M.G)

–  300 g. de torró del tou.

– 100 grs de xocolata 70% cacau.

– 150gr de llet.

Posem el sucre i l’aigua en una cassola al foc i el fem bullir fins aconseguir un almívar, a 120 ºC.

Separem els rovells de les clares (no les llenceu, ja que les podem aprofitar per fer altres receptes, jo normalment les congelo), els batem amb unes varetes (millor si són elèctriques) i hi anem abocant l’almívar a poc a poc fins que els rovells quedin ben muntats.

El torró, que haurem tallat en bocins molt petits, l’afegim als rovells amb moviments suaus.

La nata, que haurem semi muntat prèviament, també l’afegim a la massa anterior, amb moviments també molt suaus. Una vegada estan tots els ingredients ben incorporats ,omplim motlles individuals de silicona o un de gran i ho posem al congelador.

A l’hora de servir-ho preparem la salsa de xocolata. Primer escalfem la llet i, una vegada comenci a bullir, hi aboquem la xocolata i ho remenem fins aconseguir que quedi ben desfeta.

Una vegada congelat, desemmotllem el bescuit i hi tirem per sobre la salsa de xocolata. Ho podem decorar amb un granets d’ametlla torrada.

Article anteriorLa “Sagrada” Unitat d’Espanya
Article següentEstirant el fil etimològic del cunyat i el sogre
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.