El quilòmetre 10 de la Mitja ja té nom: Joan Rocasalbas

0
Joan Rocasalbas_mitja_2016

(Reproducció de l’article original de La Jornada del Vallès.cat). Des d’aquest migdia, Joan Rocasalbas, exregidor d’esports de la Garriga i voluntari històric de la Mitja Marató de Granollers, ja dóna nom al quilòmetre 10 de la prova. Un acte que s’ha celebrat al punt quilomètric exacte, situat al carrer Nostra Senyora de la Salut, darrere de l’església Parroquial de la Garriga, amb la presència de totes les autoritats municipals.

Un reconeixement que ha volgut premiar la gran implicació de Rocasalbas amb la Mitja: “L’Ajuntament de la Garriga ha mostrat sempre una gran predisposició per ajudar des del principi de la cursa, però quan el Joan va entrar de regidor d’esports s’hi va implicar moltíssim i sempre va mirar de millorar la prova al seu pas per la Garriga”, ha explicat Joan Comellas, president de l’Associació Esportiva La Mitja. Rocasalbas va deixar el càrrec municipal l’any 2006, després de 18 anys, i des de llavors ha continuat col·laborant com un voluntari més de la prova.

D’aquesta manera, Rocasalbas s’afegeix a les onze persones que ja han estat homenatjades en els darrers anys amb el bateig dels quilòmetres de la Mitja Marató: Germà Morlans, Núria Albó, Roque Soto, Alfred Codina, Josep Maria Sagarra, Josep Pruna, Joan Saperas, Josep Palomino, Josep Maria Lloreda, Ramón Grivé i Joan Bretcha.

En el següent vídeo, fet per la mateixa organització de La Mitja, ara fa poc més d’un any, Rocasalbas explicava què significava per ell la Mitja Marató de Granollers.

Redacció de La Jornada del Vallès / Fotografia de Les tortugues de la Garriga

Article anteriorEl Passeig de la Garriga
Article següentLa “Sagrada” Unitat d’Espanya
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.