Comunicat de la CUP de la Garriga en relació a la decisió presa aquest diumenge 3 de gener

0
CUP la_Garriga_01

Des de la CUP de la Garriga apostem per la transparència i per això volem fer públic el posicionament de la nostra assemblea local i de la territorial del Vallès Oriental.

Tant l’Assemblea de la CUP de la Garriga, com la Territorial, han estat favorables, majoritàriament, a investir el candidat que presentava Junts pel Sí, Artur Mas, sense acceptar en la seva totalitat l’acord que aquesta formació oferia. La proposta defensada era apostar pel procés constituent i per la ruptura, i no acceptar el pla de xoc. Això es traduïa en donar suport a la investidura amb el vot favorable de 2 diputats i l’abstenció dels 8 restants per tal d’iniciar la legislatura i poder desenvolupar la declaració aprovada pel Parlament del 9 de novembre.

En el Consell Polític celebrat diumenge aquesta, però, no ha estat l’opció majoritària. El nostre compromís amb la independència segueix sent una premissa bàsica per la qual mai no deixarem de lluitar.

Article anteriorSenyors de la CUP, heu perdut el CAP?
Article següentEl Passeig de la Garriga
Candidatura d'Unitat Popular de la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.