Els Pastorets de la Garriga celebren el seu desè aniversari

0
pastorets 2015

Han passat ja deu anys des que Fem Pastorets va recuperar el projecte de la tradicional representació teatral a la Garriga i, enguany, l’associació ha preparat una obra que pretén ser un homenatge a la que es feia als anys 60, amb quatre representacions programades els dies 25 i 26 de desembre (a les 19 h), 27 de desembre (a les 18 h) i el 9 de gener (a les 19 h).

Des de Fem Pastorets, asseguren al web de l’Ajuntament que “us volem proposar un viatge al Nadal de 50 anys enrere i que gaudiu no només veient uns Pastorets a l’escenari del teatre d’aquella època, sinó també el que possiblement podria passar a darrera”, emfatitzant el retorn a l’esperit d’aquella època, on amb pocs mitjans i gràcies a la col·laboració de tot el poble, s’oferia un gran espectacle teatral.

Les entrades es poden comprar anticipadament al web www.teatrelagarriga.cat.

Article anteriorPer Nadal, els torrons
Article següentEl Ple aprova el pressupost i les ordenances fiscals pel 2016
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.