Els Pastorets de la Garriga celebren el seu desè aniversari

0
132

Han passat ja deu anys des que Fem Pastorets va recuperar el projecte de la tradicional representació teatral a la Garriga i, enguany, l’associació ha preparat una obra que pretén ser un homenatge a la que es feia als anys 60, amb quatre representacions programades els dies 25 i 26 de desembre (a les 19 h), 27 de desembre (a les 18 h) i el 9 de gener (a les 19 h).

Des de Fem Pastorets, asseguren al web de l’Ajuntament que “us volem proposar un viatge al Nadal de 50 anys enrere i que gaudiu no només veient uns Pastorets a l’escenari del teatre d’aquella època, sinó també el que possiblement podria passar a darrera”, emfatitzant el retorn a l’esperit d’aquella època, on amb pocs mitjans i gràcies a la col·laboració de tot el poble, s’oferia un gran espectacle teatral.

Les entrades es poden comprar anticipadament al web www.teatrelagarriga.cat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.