Satisfacció a Ciutadans (C’s) la Garriga per la consolidació com a primer partit constitucionalista al municipi

0
thumb Ciutadans LG logo

El regidor i portaveu municipal de Ciutadans (C’s) la Garriga, Ángel Guillén, ha mostrat la seva satisfacció a nivell local pels resultats obtinguts en el municipi a les Eleccions Generals d’aquest passat diumenge. Per Guillén “estem davant la constatació de la consolidació de Ciutadans com a partit important i a tenir en compte a la Garriga i sobretot com a primera força constitucionalista per sobre del PSC i del PP, als quals hem guanyat en les tres cites electorals d’aquest any”. Així mateix, ha agraït el vot als 907 garriguencs que han donat el seu suport a la formació taronja a les eleccions d’ahir.

Guillén s’havia marcat un objectiu ambiciós per al 2015 com era el que Ciutadans tingués un paper important a la Garriga i per a això “calia augmentar el nombre de simpatitzants i militants, entrar a l’Ajuntament mínim amb un regidor i acabar l’any amb les Eleccions Generals per davant de PSC i PP i tots ells els hem aconseguit”.

Guillén es mostra optimista sobre els resultats que pot arribar a aconseguir Ciutadans a la Garriga en un futur pròxim i s’estableix noves fites com són seguir atraient vot des del centre polític d’antics votants del PSC i PP però també d’abstencionistes, vot jove (inclosos els que voten per primera vegada) i sense descartar desencantats amb l’esdevenir de CDC i Unió amb el punt de mira posat “en què el nostre projecte municipal sigui més conegut per intentar doblar resultats en els pròxims comicis locals de 2019 sense deixar de banda les nostres propostes a nivell autonòmic i nacional”.

Es tanca així un any històric per al grup de treball local amb l’entrada per primera vegada a l’Ajuntament com 4ª força política (igual posició que en les Eleccions Generals) i on a les Eleccions al Parlament del 27 de setembre Ciutadans va estar a punt d’obtenir els mateixos vots que la suma de PSC i PP junts amb els seus 1188 vots que ha significat el millor resultat de la seva història a la Garriga …fins al moment.

Article anteriorEmpat tècnic a la Garriga entre ERC i Democràcia i Llibertat
Article següentLa CUP i ICV-EUiA presenten al·legacions conjuntes en relació al projecte de reurbanització del carrer Calàbria
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.