La CUP i ICV-EUiA presenten al·legacions conjuntes en relació al projecte de reurbanització del carrer Calàbria

0
155

thumb ICV-EUiALa reforma del carrer Calàbria es fa amb la voluntat de transformar la via atorgant prioritat a vianants. Tot i així s’observa que els trams on hi ha previstos arbres i fanals intercalats la distància entre ambdós objectes és de cinc metres, espai suficient per a l’estacionament indegut d’un vehicle. Aquesta distància entre objectes de mobiliari urbà no impedeix l’estacionament indegut de vehicles que dificultaria la circulació de persones i podria obstaculitzar l’entrada d’habitatges i comerços.

Cal assegurar que la reforma prioritzarà l’ús de la via per part de vianants i que complirà amb l’objectiu futur de convertir el carrer Calàbria en via d’ús exclusiu per a vianants. Per això es proposa:
 
AL·LEGACIONS QUE ES PROPOSEN:

– Que es col·loqui mobiliari urbà escurçant la distància inicial de cinc metres per a que dificulti l’estacionament indegut de vehicles però sense que el mateix mobiliari urbà esdevingui una dificultat o una barrera arquitectònica.

– Que l’estacionament de vehicles de càrrega i descàrrega estigui ben regulat per mitjà de places suficients per aquestes operacions, per la qual cosa cal augmentar les previstes en la reforma del carrer. 

– Que als extrems del carrer s’instal·lin pivots automàtics com els que hi ha a la intersecció entre Plaça Can Dachs i Carrer Banys amb l’objectiu de que el Carrer Calàbria esdevingui d’ús exclusiu per a vianants però es garanteixi l’accés del veïnat als aparcaments i la normal activitat comercial (transport, càrrega i descàrrega, etc.).

– Que es consideri la possibilitat de troballes arqueològiques en el moment d’iniciar les obres de modificació, que això no suposi una dilatació del període d’obres i que es faci un tracte adient del patrimoni històric trobat.

– Que els caps de setmana esdevingui tram d’ús exclusiu per a vianants, com ho és el tram de Carrer Banys entre la intersecció amb Pere Fuster i la Biblioteca Municipal.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.