Empat tècnic a la Garriga entre ERC i Democràcia i Llibertat

0
152

Amb el 100% dels vots escrutats, Esquerra Republicana de Catalunya ha estat la força més votada a la Garriga, amb 2.086 suports (24,18%), seguida de ben a prop per Democràcia i Llibertat, amb 2.067 (23,96 %). En tercera posició hi trobem En Comú Podem, amb 1.732 vots obtinguts (20,08 %), mentre que el PSC seria quarta força amb 907 (10,51 %). Per la seva banda, Ciutadans és la cinquena força al municipi amb 888 vots (10,29 %) i el Partit Popular és la sisena amb 618 (7,16 %). 

La participació, finalment, ha estat del 73,34 %, lleugerament superior a la de les anteriors eleccions, que es va situar al 71,28 %.

Aquests són partits que, finalment, han obtingut representació al Congrés dels Diputats espanyol, on el PP ha revalidat la victòria tot i perdre gran part dels seus votants. La segona força, a nivell estatal, torna a ser el PSOE, seguit de Podemos i Ciutadans, en un escenari de difícil governabilitat.

Podeu consultar amb més detall els resultats electorals d’aquests comicis, així com els del Senat, a la pàgina web del Ministerio del Interior.

Generals 02

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.