La No independència… és dependència (96)

0
Per la_Dignitat_Logo

Fins on arriba la responsabilitat d’un vot el 20-D? Es diu que “la responsabilitat d’una decisió arriba fins on ho facin els seus efectes”. Votar és decidir? Sens dubte! Què…? Als qui esperem que ens representin per la gestió del tipus de societat que volem i els serveis que esperem d’aquesta. Com triar entre diverses opcions? Proposem algunes preguntes “oportunes”:

-Creiem important per al present i futur de les nostres famílies un Benestar i Qualitat de Vida que es correspongui al que generem i mereixem… o bé sotmetre’ns al nivell que ens permeti l’estat espanyol, que és qui recapta, explota, discrimina, castiga, incompleix pressupostos i lleis a que està obligat a complir a Catalunya?

-Volem ser tractats amb la Dignitat que mereixem… o bé ser sistemàticament ignorats, amenaçats i tractats com a súbdits de la seva última colònia?

-Desitgem viure en un sistema Veritablement Democràtic, modern, avançat, europeu… o té en un estat sense separació de poders, que incompleix una Constitució obsoleta a la qual s’aferra, que manega un Tribunal Constitucional dirigit i una fiscalia general com a única solució a la reacció justa de la societat catalana?

-Pretenem materialitzar una Justícia Social avançada, que és possible pels recursos que generem… o bé preferim veure passivament com creix la pobresa extrema a Catalunya i hi ha dificultats creixents per a atencions socials per culpa de l’asfíxia econòmica a la qual ens sotmet l’estat espanyol?

-Desitgem conservar i potenciar la Identitat com a nació històrica que és Catalunya, amb els seus valors, cultura, llengua… o bé permetrem que ens converteixin en una regió espanyola i castellanitzada?

-Quines propostes fan els diferents partits polítics de cara a aquestes exigències ineludibles per a tots els que vivim a Catalunya, ideologies a part? Qui, a Catalunya, representarà i defensarà amb més possibilitats el nostre Benestar, la nostra Dignitat, la Democràcia Real, la Justícia Social i la nostra Identitat? I qui actuarà en contra d’aquests valors?

-Ens preocupen aquests cinc valors per al present i futur de les nostres famílies? Quins resultats i evolució ofereix l’actual dependència de l’estat espanyol? L’actual situació és conseqüència del que vàrem votar en eleccions anteriors. El 20-D hi ha una nova oportunitat! Des de la coherència i la lògica, quina decisió prendre? Quin efecte tindrà en les nostres vides? Més Benestar o més asfíxia i retallades? Més Dignitat o més submissió? Més Democràcia o més pseudodemocràcia? Més Justícia Social o més injustícies, pobresa i retallades? Més Identitat o més castellanització? Quins efectes positius o negatius tindrà i com afectarà a les nostres famílies cada vot? Si som responsables davant les nostres famílies… què hem de votar el 20-D?

Davant aquesta situació, els ciutadans de Catalunya… per Dignitat… Què han de fer?

PER LA DIGNITAT – GRUP D’OPINIÓ Bloc Facebook

Article anteriorLes fires de Nadal, protagonistes aquest cap de setmana a la Garriga
Article següentLes eleccions del 20D
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.