Les fires de Nadal, protagonistes aquest cap de setmana a la Garriga

0
149

Aquest diumenge dia 13 de desembre les fires de Nadal seran les clares protagonistes a la Garriga, amb la IV Fira de Nadal del Barri de Dalt, organitzada per l’associació de Comerciants i Veïns d’aqust barri, i amb la Fira del Regal de Nadal, promoguda per l’ASIC.

La IV Fira de Nadal del Barri de Dalt s’ubicarà, com és habitual, al primer tram del carrer Negociant, i constarà de parades dels comerços i d’altres activitats paral·leles com l’obertura del pessebre a Can Santa Digna, la visita del Pare Noel, passejades amb ponis i tallers infantils.

Per la seva banda, la Fira del Regal de Nadal de l’ASIC la trobarem a la plaça de l’Església a partir de les 10 del matí,i hi participaran 29 establiments de l’esmentada associació de comerciants. Durant la fira, hi haurà actuacions i tallers infantils i un brou solidari en benefici de la Marató de TV3.

Aquí teniu les programació d’ambdues fires:

thumb firaregalfacebook

thumb IV fira nadal

 

 

 

 

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.