La No independència… és dependència (95)

0
thumb Per la Dignitat Logo

Què fa la constitució espanyola a la societat catalana? Publicat: Tom Burns “La Constitució americana limita el poder, a Espanya reemplaça el franquisme”. I a Catalunya, no l’empresona? no anul·la la Democràcia quan invalida el que decideix el seu parlament per majoria, quan impedeix que la societat pugui expressar-se?  Mereixen un sol vot el 20-D els partits que utilitzen la constitució espanyola per castigar a la societat catalana, negar-li el seu desig d’expressió, de llibertat?

Reforma de la constitució… ara? Publicat: “Els partits espanyols, fins i tot el PP, accepten reformar la constitució espanyola perquè Catalunya encaixi en ella”? Ara es preocupen? Aquesta reforma reconeixerà a Catalunya com la “nació que és” i amb “totes” les seves conseqüències? Acceptarà que Catalunya pugui decidir lliurement el seu futur? El màxim que puguin oferir coincidirà amb el mínim que Catalunya exigeix i mereix en finançament pel que és i aporta, per la seva dignitat, la seva identitat, la justícia social que vol materialitzar? Res indica que sigui possible. Publicat: “Es pot parlar de tot menys d’independència”. Llavors? Publicat: “Un nou estatut per a Catalunya”. Què suggereix el que varen fer amb l’Estatut “raspallat” primer i anul·lat després pel TC? És fiable l’estat espanyol? Ja han demostrat que no. Aquesta reforma serà imposada o sotmesa a votació només pels catalans? Mereixen un vot els qui ignoren a la societat catalana i la tracten com colònia sotmesa i explotada? Què votar el 20-D? Independència i els seus beneficis o més i pitjor dependència i les seves negatives conseqüències…?

Pot Podem realitzar el que promet?  Publicat: “Podem promet el referèndum d’independència”. Suggereixen les enquestes que tindrà majoria absoluta? No! Estan els altres partits espanyols majoritaris disposats al referèndum? No! Llavors? Per què promet Podem el que “no pot” complir? Podrà aportar més i millor benestar als catalans pel que generen, recursos per a una justícia social que mereixen tantes famílies catalanes castigades per l’explotació de l’estat espanyol i les seves polítiques econòmiques? Què ofereix aquesta opció als catalans que sigui millor que el que ofereixen els partits proindependència? És coherent votar a qui no podrà complir?

Saben “bé” a qui i què votaran els que optin per C’s? Publicat (Público.es): Contractistes militars d’EUA van finançar el 2009 la campanya electoral europea de C’s. Empresaris vinculats als serveis d’intel·ligència d’EUA van finançar el partit d’Albert Rivera per convertir-lo en la marca espanyola de la ultra conservadora ‘Llibertes’ per a les eleccions europees, candidatura que va encapçalar Miquel Durán, actual advocat del número dos de Gürtel, Pablo Crespo, i persona de confiança de Bárcenas”. Si això és cert, per qui optaran els possibles votants de C’s? Tenen en compte allò de “digues amb qui vas i et diré?” Publicat: “Si guanya C’s s’acaba l’independentisme”. Com ho faran per ignorar a la meitat de votants catalans? Votar a C’s significarà votar per més i pitjor “dependència”? En què milloraria la qualitat de vida, la justícia social, la dignitat, la democràcia, dels catalans si guanya C’s? Si es pot ser independent per què voler ser dependent de qui que “ja” anuncia que retallarà, limitarà, imposarà…?

Davant aquesta situació, els ciutadans de Catalunya… per Dignitat… Què han de fer?

PER LA DIGNITAT – GRUP D’OPINIÓ Bloc / Facebook

 

 

dignitat@hotmail.com

Article anteriorComunicat de l’Ajuntament de la Garriga sobre la venda i cessió de nínxols
Article següentCalendari solidari de la Fundació Asil Hospital de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.