El Reravera 2015 homenatja els poetes Pijoan i Maragall

0
reravera2015

Els poetes Josep Pijoan i Joan Maragall van deixar empremta al Montseny i ara, unes jornades de tardor que tenen lloc entre dijous 10 i diumenge 13 de desembre, els volen recordar a la Garriga de la mà de l’entitat cultural La Gatzara sota el nom de Reravera 2015.

El cicle dedicat a Pijoan i Maragall, arrencarà aquest mateix dijous amb un “Tast sobre refranys i dites del Montseny” a càrrec de Víctor Pàmies, lingüista i paremiòleg, a les 20 h a la Biblioteca Núria Albó; i, entre d’altres, inclourà els concerts de Meritxell Gené (divendres a les 22 h, a Can Raspall) i Ivette Nadal (dissabte a les 22 h, a Can Ramos), així com la Ruta a peu Joan Maragall. De l’Avencó a Sant Cebrià de la Mora (sortint des del pàrquing de la Sínia).

Podeu seguir La Gatzara al seu perfil de Facebook o Twitter.

Article anteriorEstirant el fil… etimològic
Article següentComunicat de l’Ajuntament de la Garriga sobre la venda i cessió de nínxols
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.