Obertes les inscripcions a la Mostra d’Art

0
Mostra art_01

Ja és obert el període d’inscripció a la Mostra Col·lectiva d’Art 2016, que s’organitza amb motiu del Dia de les Dones. Les inscripcions per participar-hi es poden fer fins al proper 15 de desembre.

Les persones interessades han de fer arribar les seves dades de contacte i la seva disciplina al correu electrònic pigualtat@ajlagarriga.cat. També poden adreçar-se a l’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament (c/ Sant Francesc, 1) o trucar al 93.871.90.95.

L’exposició, que enguany es dedicarà als feminismes, “vol reflexionar al voltant del què han suposat aquests moviments, fites com el dret al vot, als drets reproductius o la igualtat formal davant la llei, així com que aquesta igualtat formal encara és un miratge en molts àmbits de la vida”.

A l’exposició s’hi poden apuntar artistes majors de 16 anys i de qualsevol disciplina (arts visuals, escèniques, musicals…), sempre que la seva proposta giri al voltant del tema de la mostra.

La Mostra Col·lectiva d’Art, organitzada per artistes i l’Ajuntament, es podrà visitar a la Torre del Fanal del 4 fins al 31 de març.

La VI MOSTRA COL·LECTIVA D’ART es dedicarà al FEMINISME

El feminisme és el conjunt de moviments polítics, culturals i econòmics que tenen com a objectiu assolir la igualtat entre dones i homes. Volem reflexionar al voltant del què han suposat aquests moviments, fites com el dret al vot, als drets reproductius o la igualtat formal davant la llei, així com que aquesta igualtat formal encara és un miratge en molts àmbits de la vida.

L’exposició s’organitza amb motiu del Dia Internacional de les Dones (8 de març) i tindrà lloc des del 4 fins al 31 de març, a la Torre del Fanal. Es tracta d’una activitat col·lectiva i participativa, organitzada conjuntament entre l’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de la Garriga i les i els artistes i altres persones que col·laboren en l’organització d’activitats paral·leles.

La inscripció a la Mostra suposa la participació en trobades prèvies a l’exposició, tant per preparar l’activitat com per compartir espais de reflexió al voltant del tema que es proposa.

1.- Participants: Hi poden participar dones i homes, a partir de 16 anys.

2.- Disciplina artística: Qualsevol (arts visuals, escèniques, musicals…) sempre que giri al voltant del tema proposat.

3.- Inscripció: Les persones interessades han de fer arribar les següents dades a l’Àrea d’Igualtat, mitjançant un correu electrònic a pigualtat@ajlagarriga.cat, o presencialment (c/ Sant Francesc, 1) o per telèfon (93.871.90.95): Nom i cognoms, telèfon, c/e i disciplina artística

4.- Nombre de places: Les places són limitades a l’espai de què es disposa. En cas que hi hagués més obres que espai, s’admetrien per rigorós ordre de recepció les inscripcions. Les dimensions de l’obra no poden excedir 1 metre d’amplada. Així mateix, l’organització pot rebutjar una obra si no s’ajusta als requisits de la Mostra (per temàtica, dimensions….).

5.- Dates d’inscripció: De l’1 al 15 de desembre de 2015.

6.- Grups de treball: Totes les persones participants es comprometen a participar en algun de les tasques, en què hi haurà una persona responsable i d’altres de voluntàries i que són les següents:

* Preparació de l’acte d’inauguració.

* Organització d’activitats paralel·les.

* Muntatge.

El 10 de febrer s’ha de comptar amb els títols de les obres, les tècniques utilitzades i les mides, així com la descripció de les activitats parel·leles.

7.- Dates de l’exposició: Del 4 al 31 de març de 2016.

8.- Dia de la Inauguració: 4 de març, a les 20 h.

9.- Lloc de l’exposició: Torre del Fanal-Casal Popular (c/ Can Noguera, 76)

10.- Horari de l’exposició: De dilluns a divendres, de 17 a 20 h.

11.- Recepció de les obres: A la Torre del Fanal, l’1 de març, de 17 a 20 h.

12.- Muntatge: El muntatge es farà el dia 3 de març, de 10 a 13 h i de 16 a 20 h. Cal que les obres comptin amb els càmcams (o similar) per poder ser penjades.

13.- Recollida de les obres: 1 d’abril de 17 a 20 h. Finalitzat el termini de recollida s’entendrà que l’artista renuncia a l’obra.

14.- Cura de les obres: L’organització tindrà cura de les obres, però no es farà responsable del possible deteriorament, pèrdua, ruptura o qualsevol altra accident. No hi haurà pòlissa d’assegurança.

OAMC

Article anteriorL’inefable Mariano Rajoy
Article següentEstirant el fil… etimològic
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.