Festa de la Llum i Nadal a la Garriga

0
thumb Activitats

Amb Les bicoques de la Garriga ja en marxa, la campanya de Nadal continua aquest dissabte 5 de desembre al nostre poble amb la ja tradicional Festa de la Llum. Un espectacle, una xocolatada popular i un taller de varetes per a nenes i nens seran els actes previs a l’encesa dels llums de Nadal, que tindrà lloc a quarts de vuit del vespre i en què els més menuts podran participar fent servir les varetes màgiques fetes a la tarda. Les activitats tindran lloc a la plaça de l’Església a partir de les 17.30 hores.

A més, durant tot el dia  (de 10 a 14 i de 16 a 17.30 hores) s’organitzarà un taller de tions a la plaça de Can Dachs per a tothom que vulgui participar-hi.

Més llums

thumb conveni asicAquestes festes, el poble comptarà amb més llums nadalencs que, com sempre, engalanaran les places i els carrers. Tal i com es va fer el passat Nadal, l’Ajuntament i l’Agrupació de Serveis i Comerciants de la Garriga (ASIC) han signat un conveni per a l’enllumenat nadalenc, amb què es reforça la il·luminació en alguns punts del municipi i es renovaran els sistemes d’instal·lació. La signatura del conveni entre l’Ajuntament i l’ASIC va tenir lloc ahir 30 de novembre.

Parc de Jocs

Del 14 al 24 de desembre la plaça de Can Dachs acollirà el Parc de Jocs, un conjunt d’atraccions, tallers i inflables infantils. Els tiquets per participar al Parc de Jocs es repartiran als comerços del poble cada vegada que s’hi faci una compra i també es podran comprar al mateix parc.

Una altra de les accions per dinamitzar el comerç local serà la campanya “Trobaràs en Cagarric?”, un personatge que va néixer de la mà d’en Jan Rozas Fernàndez, guanyador del concurs infantil de dibuix del passat Nadal. Des del 5 de desembre fins al 4 de gener, vuitanta-vuit establiments comercials de l’ASIC amagaran en Cagarric als seus aparadors perquè els nens i nenes de 6 a 14 anys el trobin i puguin participar a un sorteig de regals.

Fires

La Fira del Regal, que es farà el 13 de desembre, posarà a l’abast del públic un munt de possibilitats de proximitat per als regals d’aquestes festes. La fira, a la qual hi participen 27 establiments de l’ASIC,  se celebrarà de 10 del matí a 20.30 hores a la plaça de l’Església. Durant la Fira del Regal hi haurà actuacions i activitats diverses, i també es cuinarà un Brou solidari per col·laborar amb la Marató de TV3.

El barri de Dalt també celebrarà la seva fira de Nadal el 13 desembre, amb tallers per a la canalla i visita del Pare Noel. Una altra fira serà la 5a Fira de Santa Llúcia de l’escola Puiggraciós, el dia 11 de desembre.  D’altra banda, el Mercat de la Garriga organitzarà un sorteig el dia 19 d’aquest mes en què es podrà guanyar un lot de productes.

 

Article anteriorLa Garriga Secreta guanya el premi Eugeni Xammar pel llibre i l’audiovisual en 3D sobre la Doma
Article següentL’inefable Mariano Rajoy
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.