Ángel Guillén, a la llista electoral de Ciutadans (C’s) al Congrés

0
thumb ANGEL GUILLEN

El regidor de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de la Garriga, Ángel Guillén, formarà part ocupant la posició número 16 de la llista electoral al Congrés dels Diputats per la circumscripció de Barcelona del seu partit a les properes eleccions generals del dia 20 de desembre.

 Segons Guillén “aquestes són les eleccions generals més importants en molts anys i a C’s les entomem amb la voluntat de liderar els canvis que necessita el nostre país”. A més ,Guillén ha manifestat que “tenim al millor candidat possible i el més ben valorat a les enquestes com és l’Albert Rivera, tenim el millor equip i tot un excel·lent paquet de propostes reals i assumibles que hem anat desgranant aquests darrers mesos que ens fa sortir amb tota la il·lusió del món a guanyar aquestes Eleccions”.

 En clau més personal Guillén ha manifestat que “és un orgull i una gran responsabilitat que el Comitè Executiu de C’s hagi pensat en mi per formar part de la llista que encapçala a Barcelona una persona a la que admiro i que és un referent personal, com en Juan Carlos Girauta” i ho atribueix “com un reconeixement a la bona feina feta aquests anys a la Garriga on hem aconseguit ser la primera força constitucionalista a l’Ajuntament i la segona força política a les passades Eleccions al Parlament de Catalunya”.

 Ángel Guillén té 40 anys, és Llicenciat en Història y Màster en Didàctica de les Ciències Socials per la UAB. Militant de C’s des de 2011, és membre de l’Executiva Comarcal del Vallès Oriental i Conseller General del Partit liderat per l’Albert Rivera.

Article anteriorCarta oberta al Partit Popular
Article següentLa Garriga homenatja el missioner Jordi Mas Castells
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.