Salmó en papillote farcit de bolets i banyat amb crema d’espinacs

0
thumb salmó papillote

El plat que us presentem avui va acompanyat d’una salsa d’espinacs, una verdura de la qual s’ha cregut, durant molt de temps i de manera equivocada, que contenia gran quantitat de ferro.

Aquesta idea equivocada va començar quan el Dr. J. Alexander, qui va determinar el ferro en els espinacs, en va trobar 0,003 gr. per cada 100 gr., i la persona que havia de passar els resultats a net va equivocar-se tot escrivint 0,03 gr., és a dir, 10 vegades més. Als anys 30 va aparèixer Popeye, el qual es va fer famós per la seva força gràcies a la quantitat de llaunes d’espinacs que menjava, i no seria fins uns 7 anys després quan uns metges alemanys van recalcular les dades i es va detectar el error.

De totes maneres, encara que els nivells de ferro no són els que es van pensar en un primer moment, sí que cal destacar l’alt contingut de vitamines A, B, C i K, i el seu alt contingut d’antioxidant, que fa que siguin anticancerígens. A més, millora la fertilitat masculina i femenina. Tots aquests motius que fan que el seu consum sigui beneficiós per a la nostra salut.

Amb aquest ingredient el plat que hem preparat aquesta setmana  ha estat un salmó en papillote farcit de bolets banyat amb una crema d’espinacs.

Article anteriorLa No independència… és dependència (94)
Article següentComença oficialment la campanya de “Les bicoques de la Garriga”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.