La No independència… és dependència (93)

0
Per la_Dignitat_Logo

Coneixen a C’s els seus potencials votants a Catalunya? Publicat: “C’s podria ser primera força a Catalunya el 20-D”. Per altres publicacions, hi ha preguntes la resposta de les quals haurien de conèixer. Algunes: Per què el BOE va publicar que la Fundació Tribuna Cívica és “de” C’s i no d’algunes persones de C’s, com va afirmar Rivera… mentint? Com diu l’article titulat “Ciutadans i la corrupció” per què no ha presentat mai els seus comptes? Per què el seu CIF és nul? S’han utilitzat fons especials per potenciar aquesta formació política? Per què en el bloc “La Locomotora Catalana”, una de les fundadores de C’s explica en el seu llibre “Els espanyolistes de la Plaça Real”, que arriben aportacions inesperades i suculentes, entre d’altres, de milionaris que van arribar a C’s de la mà d’algú tan amic de Catalunya com el “raspallador” Alfonso Guerra? És C’s tan net com es presenta? A qui beneficiarà realment el vot a C’s el 20-D? Al marge d’aquestes preguntes, en què és millor per al benestar, llibertat i dignitat, de les famílies de Catalunya optar per un partit clarament centralitzador i dependent que les propostes de partits independentistes?

Enviarà una carta amenaçadora el Constitucional al govern espanyol? Publicat: (Pere Cardús) “El Constitucional envia una carta amenaçant als representants del poble català”. I pregunta (fem pròpies les seves preguntes): Enviarà una carta al govern espanyol pels següents incompliments de sentències? 1: Sobre invasió competencial en matèria de gestió i concessió de subvencions amb finalitats d’assistència i serveis socials. 2: Sobre beques i ajuts per a estudis universitaris i de nivell mitjà. 3: Sobre creació del Fons Estatal per a l’ocupació i la sostenibilitat local. 4: Sobre la cessió del 0.7% de la renda a cada autonomia… Sobre… la llista és llarga! Es recorda alguna carta als partits espanyols perquè no manipulin, condicionin, determinin i dictin al propi Constitucional el que ha de decidir? S’ha enviat una carta a si mateix qüestionant la seva pròpia constitucionalitat? S’ha enviat una carta preguntant-se si té l’autoritat moral? La legal és evident que sí! Davant la societat catalana per ser tan àgil a amenaçar als seus representants i tan paralitzat per fer-ho als polítics espanyols? Es planteja el Constitucional que pot i ha de fer si utilitza principis veritablement democràtics i no d’obediència? Es planteja què dirà la història objectiva dels seus membres davant les seves actuacions? Es pregunta què ha de fer perquè la majoria de votants catalans li retornin la confiança que van dipositar en ell i que les seves sentències han anul·lat? Davant aquesta realitat política del Constitucional, què decidiran el 20-D els votants de Catalunya? Partits que els representaran, defensaran o… partits que utilitzaran aquest Constitucional amenaçador i subordinat i que tant perjudica Catalunya, les seves famílies, la seva dignitat, benestar i llibertat?

Comparem els FFCC amb Renfe? Publicat: “L’AVE passarà per sota de Madrid el 2016. Interconnectarà totes les línies”. Si l’efectivitat de FFCC equival a Catalunya, la Renfe no equival a Espanya? I les inversions en Rodalies per a Catalunya? I les connexions dels ports de Barcelona i Tarragona amb l’ample europeu? I el desdoblament de Tarragona a Castelló o Barcelona/Vic? I… per què encara hi ha votants catalans que prefereixen perdre temps i diners viatjant en Renfe?

Davant aquesta situació, els ciutadans de Catalunya… per Dignitat… Què han de fer?

PER LA DIGNITAT – GRUP D’OPINIÓ Bloc Facebook

Article anteriorLa ciutat de les mirades desconfiades
Article següentTardor de Gravat a la Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.