Tornen “Les bicoques de la Garriga”

0
thumb Portada 03 BQ

Després de la gran experiència de Les bicoques de la Garriga 2014, enguany La Garriga Digital.cat (Malhivern Serveis Editorials) i l’Ajuntament de la Garriga, tornem a unir els nostres esforços en una nova edició, que es distribuirà a totes les bústies de la Garriga abans del dia 1 de desembre.

Què és Les bicoques de la Garriga?

Les bicoques de la Garriga 2015 és una campanya de suport al comerç local i de proximitat que consta de l’edició i distribució a totes les bústies del poble de 6.500 talonaris de butxaca amb més de 250 ofertes i promocions que més de 140 comerços del poble posen a l’abast dels garriguencs.

Cada participant disposa d’una pàgina pròpia, a color, amb dos cupons retallables amb les seves ofertes, les quals, si no s’indica el contrari, tenen una validesa fins el dia 5 de gener.

Novetats

Enguany Les bicoques de la Garriga vénen acompanyades d’un concurs d’autoretrats (selfies). La mecànica d’aquest és molt senzilla: comparteix la teva fotografia fent servir Les bicoques a Facebook i/o Instagram amb l’etiqueta #bicoquesgarriga15 i opta a un premi de 100 euros per gastar a qualsevol dels negocis participants a la campanya. Donarem 100 euros a la foto amb més “m’agrada” de Facebook i 100 euros més a la d’Instagram. Es comptaran els “m’agrada” de les fotografies el dia 7 de gener a les 19 h.

Des de La Garriga Digital.cat només ens resta agrair a totes les parts implicades l’esforç que han fet per presentar ofertes i promocions tan atractives i la confiança que han dipositat, de nou, en aquest projecte. Respecte l’any passat, el nombre de participants ha augmentat un 40%!

Per Nadal, comerç local! Aprofita les ofertes, descompte i promocions que els comerços de la Garriga posen a la teva disposició!

Fes un cop d’ull a Les bicoques de la Garriga 2015:

Article anteriorPasta de full farcida d’espinacs, formatge, panses i pinyons
Article següentLa ciutat de les mirades desconfiades
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.