Concert de Joan Miquel Oliver al Teatre de la Garriga

0
135

Qui fou compositor, lletrista i guitarrista d’Antònia Font durant setze anys, Joan Miquel Oliver, presentarà el seu darrer treball en solitari titulat Pegasus al Teatre de la Garriga El Patronat dissabte que ve, a les 20.30h.

Pegasus, que fou enregistrat al propi estudi de l’artista, compta amb la col·laboració del també músic Quimi Portet per a les veus i les mescles.

Les entrades es poden comprar anticipadament a www.teatrelagarriga.cat.

Pegasus:

Un any i mig desprès dels concerts de comiat dels llegendaris Antònia Font, el seu fundador, compositor i guitarrista retorna a lloms de Pegasus (2015), el seu tercer àlbum en solitari i primer des de la separació de la banda mallorquina. Fidel a un imaginari poètic càlidament familiar, el nou disc de Joan Miquel Oliver proposa un viatge per l’illa de la calma que, partint de la mar, ens porta cap a l’interior i arriba a la ciutat com a metàfora de la civilització. Patrons de samba i llunyans ecos de cúmbia, electrònica i rock, Teuleres tancades i Flors de cactus en deu cançons al marge de tota regla i convenció.

Acompanyat pel també ex Antònia Font Jaume Manresa als teclats i Xarli Oliver a la bateria, Joan Miquel Oliver el presenta en format power-trio en una gira que es va iniciar el passat 25 d’abril al Teatre Municipal de Girona amb èxit unànime de crítica i públic. Tot intercalant la pràctica totalitat del seu repertori anterior, el també escriptor i cil sof mallorquí transforma les petites coses del nostre dia a dia en material literari de primer ordre, encenent les estrelletes d’un univers oníric, personal i absolutament intransferible. Pop pur en els límits de la realitat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.