Concert de Joan Miquel Oliver al Teatre de la Garriga

0
thumb Oliver

Qui fou compositor, lletrista i guitarrista d’Antònia Font durant setze anys, Joan Miquel Oliver, presentarà el seu darrer treball en solitari titulat Pegasus al Teatre de la Garriga El Patronat dissabte que ve, a les 20.30h.

Pegasus, que fou enregistrat al propi estudi de l’artista, compta amb la col·laboració del també músic Quimi Portet per a les veus i les mescles.

Les entrades es poden comprar anticipadament a www.teatrelagarriga.cat.

Pegasus:

Un any i mig desprès dels concerts de comiat dels llegendaris Antònia Font, el seu fundador, compositor i guitarrista retorna a lloms de Pegasus (2015), el seu tercer àlbum en solitari i primer des de la separació de la banda mallorquina. Fidel a un imaginari poètic càlidament familiar, el nou disc de Joan Miquel Oliver proposa un viatge per l’illa de la calma que, partint de la mar, ens porta cap a l’interior i arriba a la ciutat com a metàfora de la civilització. Patrons de samba i llunyans ecos de cúmbia, electrònica i rock, Teuleres tancades i Flors de cactus en deu cançons al marge de tota regla i convenció.

Acompanyat pel també ex Antònia Font Jaume Manresa als teclats i Xarli Oliver a la bateria, Joan Miquel Oliver el presenta en format power-trio en una gira que es va iniciar el passat 25 d’abril al Teatre Municipal de Girona amb èxit unànime de crítica i públic. Tot intercalant la pràctica totalitat del seu repertori anterior, el també escriptor i cil sof mallorquí transforma les petites coses del nostre dia a dia en material literari de primer ordre, encenent les estrelletes d’un univers oníric, personal i absolutament intransferible. Pop pur en els límits de la realitat.

Article anteriorL’Aula de Música Moderna i Tradicional celebra Santa Cecília
Article següentLa majoria silenciosa
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.