Reunió informativa sobre la reurbanització del carrer Calàbria

0
Obres calàbria_02

L’Ajuntament ha convocat una reunió informativa per explicar el projecte de reurbanització d’un tram del carrer Calàbria, entre la plaça de l’Església i la carretera Nova, que s’ha aprovat inicialment aquest novembre.

La presentació, que es farà el proper dimarts dia 17 de novembre a les 20:30 h a la sala de Plens de l’Ajuntament, vol explicar quines seran les actuacions, el calendari i les millores que suposaran per aquesta zona.

Es preveu soterrar els serveis aeris existents de llum i telecomunicacions, així com la renovació dels soterrats d’aigua, gas i clavegueram. El projecte també millora la pavimentació del carrer, deixant-lo de plataforma única amb prioritat per als vianants.

OAMC

Obres calàbria 01

Article anteriorPresentació pública dels pressupostos pel 2016
Article següentMalestar als partits de l’oposició pel projecte de reurbanització del carrer Calàbria
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.