Reunió informativa sobre la reurbanització del carrer Calàbria

0
115

L’Ajuntament ha convocat una reunió informativa per explicar el projecte de reurbanització d’un tram del carrer Calàbria, entre la plaça de l’Església i la carretera Nova, que s’ha aprovat inicialment aquest novembre.

La presentació, que es farà el proper dimarts dia 17 de novembre a les 20:30 h a la sala de Plens de l’Ajuntament, vol explicar quines seran les actuacions, el calendari i les millores que suposaran per aquesta zona.

Es preveu soterrar els serveis aeris existents de llum i telecomunicacions, així com la renovació dels soterrats d’aigua, gas i clavegueram. El projecte també millora la pavimentació del carrer, deixant-lo de plataforma única amb prioritat per als vianants.

OAMC

Obres calàbria 01

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.