Malestar als partits de l’oposició pel projecte de reurbanització del carrer Calàbria

0
Logos partits_junts_calàbria_01

Els partits de l’oposició a l’Ajuntament de la Garriga (CUP, C’s, PSC, SI i ICV-EUiA) han mostrat el seu malestar per la forma amb què l’Equip de Govern ha dut a terme el projecte de reurbanització del carrer Calàbria. Segons han afirmat aquestes forces polítiques, aquesta reurbanització no ha estat presentada en cap comissió política per tal que tots els grups poguessin donar el seu punt de vista.

Així mateix, han lamentat que fins avui mateix a les 11 hores no se’ls hagi convidat a assistir a la presentació pública que té lloc aquesta tarda a les 20:30 hores a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

També han indicat que, un cop més, tampoc no és té en compte per part del govern de CiU-ERC+Acord la participació del veïnat al qual es convida a una presentació amb el projecte fet i amb gairebé nul·les possibilitats d’esmenar-lo ni de fer-hi aportacions.

Com a mesura de rebuig al que consideren un menyspreu de l’Equip de Govern vers la resta de grups polítics del Consistori i el poble de la Garriga, cap de les forces polítiques de l’oposició assistirà aquesta tarda a la presentació i es presentarà, conjuntament, un prec d’urgència al Ple de demà dimecres perquè es convoqui la Comissió de Territori i Sostenibilitat, també de manera urgent, per tractar aquest tema i iniciar un procés per tal que les diverses comissions polítiques tinguin en compte temes d’interès dels diversos partits de l’oposició, així com totes aquelles problemàtiques detectades per part de la ciutadania.

 

Article anteriorReunió informativa sobre la reurbanització del carrer Calàbria
Article següentJornada informativa i reivindicativa sobre l’Artigassa
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.