Joan Tardà i ERC la Garriga homenatgen Alfredo Codina

0
Tardà

El garriguenc Alfredo Codina rebrà el guardó Lluís Viñas als Valors Republicans el proper dijous 12 de novembre. Joan Tardà, candidat d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) al Congrés dels Diputats espanyol, serà l’encarregat de lliurar el reconeixement de la secció local d’ERC de la Garriga a persones que han defensat els valors republicans al llarg de la seva trajectòria. L’acte tindrà lloc a la Fundació Maurí (C/ Cardedeu 17) a les 20 h.

Actualment jubilat, Codina va fundar una empresa d’instal·lacions sonores i visuals el 1962 i que actualment regenta el seu fill. Provinent d’una família de republicans, sempre s’ha declarat defensor de la independència de Catalunya i de la tradició republicana. Ha donat suport públic a les diferents candidatures d’ERC en successives eleccions.

L’acte s’engloba dins de la commemoració del 75 aniversari de la mort del president Lluís Companys per afusellament feixista. ERC la Garriga es suma a les demandes de reparació del magnicidi per part de l’Estat espanyol i d’abolició de la sentència condemnatòria.

La visita de Joan Tardà pot resultar de gran interès en ser un dels protagonistes de l’agenda política més immediata. Al cap de 5 setmanes de l’acte, Tardà es presenta per defensar la veu de la independència a les Corts espanyoles.

Article anteriorIV Cicle de xerrades de temes garriguencs
Article següentCigarretes de pasta filo farcides de codony i formatge de cabra

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.