Que es deixin de fotos i que No Ens Fotin el Tren!

0
thumb Alex Valiente 02

La setmana passada vam rebre la notícia de l’eliminació del servei de venda directa de bitllets a la taquilla a l’estació de la Garriga, i a partir d’ara els usuaris d’aquesta estació haurem de comprar els nostres títols a partir de les màquines d’auto venda.

Aquesta notícia ens ha deixat a tothom una mica astorats, ja que fa pocs mesos, abans tot just de les eleccions municipals, tant el govern de la Generalitat com el d’Espanya es posaven medalletes per ser els artífex d’un acord que tiraria endavant d’una vegada el projecte de desdoblament de la línia de Rodalies 3, en el seu tram des de la Garriga a Montcada Bifurcació.

Alguns, en aquell moment, ja vam predir que aquest anunci era només una estratègia electoralista, tot i que alguns ho negaven i titllaven d’anecdòtic el fet de fer-se una fotografia a la nostra estació.

En un escrit i en un plenari jo reclamava que si els mateixos alcaldes, candidats i responsables polítics es vindrien a fer la fotografia quan el projecte no es dugués a terme o quan els usuaris patíssim els veritables calvaris d’una línia amb una mancança d’inversió impressionant.

El col·lectiu Perquè No Ens Fotin el Tren, que està format per diversos usuaris que han patit tots aquests calvaris i d’una forma pacífica es concentren en pro d’unes millores que moltes i molts de nosaltres escoltem diàriament dins dels vagons, ha estat el primer a reclamar una solució per a una estació que fa molt de temps és una de les que té més afluència d’aquesta línia, ja que molts usuaris de municipis a la rodalia de la Garriga vénen aquí a agafar el tren.

El dimecres han convocat una mobilització per protestar per aquest fet i perdemanar mesures contra el desmantellament progressiu que s’està duent a terme des de les administracions. Des d’aquest espai vull convidar-vos a tots i totes a recolzar aquesta protesta, ja que aquestes eliminacions progressives treuen a la Garriga un valor afegit davant del turisme o d’un dels municipis amb millor qualitat de vida.

En el proper plenari es parlarà d’aquest fet i es faran diverses reclamacions polítiques, que no s’han de quedar aquí i que s’han de poder tirar endavant amb el consens polític de tots els municipis, consells comarcals i administracions públiques afectades.

Jo, avui, vaig més enllà i reclamo que si volen una veritable fotografia, aquells que durant les municipals venien a fer-se les fotos aquí a l’estació de la Garriga vinguin i donin la cara en una protesta real, que no demana somnis de vells profetes sinó que el que demana és que ens mantinguin els serveis essencials d’una línia que ens estan cobrant als usuaris a preu d’or!

Article anteriorMilfulls de moniato amb paté
Article següentLa No independència… és dependència (91)
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.