Milfulls de moniato amb paté

0
thumb milfulls de boniato

Enrere queda la nit de Tots Sants, on hem pogut gaudir de panellets, castanyes  i moniatos, i de ben segur que ens n’han quedat restes i no sabem què fer-ne.

Nosaltres som partidaris de no llençar res, ja que sempre podem trobar algun plat on fer servir aquestes restes i poder resoldre un dinar o un sopar d’una manera barata i senzilla.

Cal dir que, tot i que el moniato és típic d’aquesta festa, seria interessant consumir-lo més enllà d’aquestes dates per tot el que ens aporta des del punt de vist vitamínic i per totes les propietats que ajuden a depurar el fetge i també a preveure el càncer.

També cal dir que la millor manera de consumir-lo és bullint-lo o rostint-lo al forn.

Com us dèiem abans, la recepta que us portem avui, el milfulls de moniato i paté, és una recepta d’aprofitament, però no per això menys bona. 

Article anteriorNo m’agrada la foto, però és bona
Article següentQue es deixin de fotos i que No Ens Fotin el Tren!
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.