Milfulls de moniato amb paté

0
152

Enrere queda la nit de Tots Sants, on hem pogut gaudir de panellets, castanyes  i moniatos, i de ben segur que ens n’han quedat restes i no sabem què fer-ne.

Nosaltres som partidaris de no llençar res, ja que sempre podem trobar algun plat on fer servir aquestes restes i poder resoldre un dinar o un sopar d’una manera barata i senzilla.

Cal dir que, tot i que el moniato és típic d’aquesta festa, seria interessant consumir-lo més enllà d’aquestes dates per tot el que ens aporta des del punt de vist vitamínic i per totes les propietats que ajuden a depurar el fetge i també a preveure el càncer.

També cal dir que la millor manera de consumir-lo és bullint-lo o rostint-lo al forn.

Com us dèiem abans, la recepta que us portem avui, el milfulls de moniato i paté, és una recepta d’aprofitament, però no per això menys bona. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.